Setari Cookie-uri

3 lucruri care te vor ajuta sa te ridici mai usor din pat in diminetile friguroase

Daca vrei sa afli cum sa te ridici mai usor din pat in sezonul friguros si intunecos, exista cateva trucuri care te pot ajuta. Chiar daca esti reticenta, ofera-le o sansa!

Alarma suna, lumina diminetii de-abia isi face aparitia, iar in afara paturii este foarte frig.Te dezmeticesti usor si iti dai seama ca este momentul sa te dai jos din pat. Problema este ca nu vrei sub nicio forma sa parasesti culcusul atat de cald si de confortabil.

Nici macar nu te mai intrebam daca scenariul de mai sus iti suna cunoscut. Suntem sigure ca da. Cu cat inaintam in toamna, cu atat devine si mai greu sa ne incepem ziua, iar patul devine o optiune din ce in ce mai tentanta. Totusi, daca vrei sa afli cum sa te ridici mai usor din pat in sezonul friguros si intunecos, exista cateva trucuri care te pot ajuta. Chiar daca esti reticenta, ofera-le o sansa!

1. Gandeste-te (doar!) la bautura ta preferata. Poate ca gandul unei zile intregi, pline de taskuri de bifat, este destul de intimidant, atunci cand stai in pat si ti-e teama sa scoti chiar si un deget de sub patura.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main Lia Koltyrina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.