Setari Cookie-uri

5 lectii invatate de alte femei in psihoterapie care te vor ajuta sa iti schimbi perspectiva

Daca te tot gandesti de ceva vreme sa mergi la terapie, dar nu ti-ai gasit curajul, iata cateva lectii importante invatate de alte femei care au trecut prin acest proces.

Mersul la terapie nu este deloc o decizie usoara. Fiecare persoana care a ajuns pe scaunul terapeutului a dus o munca mai usoara sau mai grea de convigere cu sine insasi.

Cu toate acestea, odata ce iti faci curaj, terapie deschide usi noi si iti transforma intreaga viata. Nu, nu este o exagerare. Vei afla poate chiar pe pielea ta. Dar pana atunci, iata cateva lectii ale altor femei, pe care le poti integra si tu.

1. Cea mai grea parte a terapiei este sa iei initiativa sa mergi acolo. Inainte sa suni psihoterapeutul si sa-ti faci prima programare, te pot incerca foarte multe emotii. Te gandesti ca va fi greu, ca vei plange, ca toate lucrurile de care erai sigura se vor da peste cap. Desi aceste lucruri se pot intampla, trebuie sa stii ca, totusi, cel mai dificil lucru este sa faci programarea. Dupa ce treci de acest pas, totul va capata sens si va deveni mai usor.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main G-Stock Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.