Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 noiembrie că să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 22-28 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână a lunii noiembrie pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la trecut

Este momentul să fii fericită. Nu poți merge mai departe cu viața ta și nici nu te poți bucura de momentul prezent dacă te tot întorci în trecut, dacă retrăiești tot ce ai simțit atunci.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la ideea că totul se învârte în jurul vieții profesionale

Vei ajunge într-un moment al vieții tale în care îți vei da seama că ai îndepărtat din jurul tău toți oamenii care te-au iubit și care ți-au fost alături. Încearcă să găsești o variantă de compromis.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la griji

Știu că este o perioadă întunecată pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui.

Citește și:

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la teama de singurătate

Să nu îți fie niciodată frică de singurătate - este cel mai frumos cadou oferit de la Dumnezeu. Profită de aceste momente și învață să fii bine cu tine; să îți asculți inima, să îți pui în ordine gândurile și ideile și să te regăsești cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.