Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 noiembrie că să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 22-28 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la dorința de a îi mulțumi pe toți

Această săptămână vine cu una dintre cele mai importante lecții pentru tine, și anume: trebuie să înveți să îți cunoști limitele. Să știi când este mometnul să spui "Nu" și să te eliberezi astfel încât să trăiești după cum îți dictează inima, nu după ce spun oamenii din jurul tău.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să te mai lași condusă de alții

Este momentul să pui piciorul în prag și să trăiești cu adevărat; să îți dai seama cine ești, să te regăsești, să îți asculți sufletul și să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la grabă

Citește și:

Poate că ar fi mai bine dacă ai face un pas în spate și i-ai permite Universului să își joace cartea. Poate că ar fi mai bine dacă nu ai mai încerca din răsputeri să controlezi totul. Lasă-te purtată de destin.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să mai ai încredere deplină în oameni

Este posibil să îți dai seama că ai făcut o greșeală majoră cu privire la o decizie pe care ai luat-o recent și asta deoarece te-ai lăsat influențată de oamenii din jurul tău, oameni în care ai crezut că poți avea încredere.

foto main ESZAdesign, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.