Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 noiembrie că să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 22-28 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la oamenii negativi

Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de tine. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la teamă

Ieși din zona de confort pentru că acolo este viața adevărată. Nu îți fie frică de necunoscut, acesta te va învăța cele mai frumoase lecții de viață, te va ajută să te dezvolți, să crești, să trăiești cum nu ai mai trăit până acum.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la a mai cere sfaturi

Nu trebuie să te lași condusă de ce spun alte persoane. Toți avem un drum diferit în viață. În mâinile tale sunt frâiele viitorului, ține de ele cât mai strâns și nu mai permite nimănui să preia controlul. Tu ești singura care își poate face sufletul fericit.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la trecut

În această perioadă Universul te îndeamnă să faci un lucru dificil pentru a te vindecă complet: va trebui să te întorci în trecut, să îți deschizi inima și să îți reamintești lucruri dureroase pe care ți le doreai uitate. Însă, o dată ce faci asta, te vei elibera de toată suferință.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.