Setari Cookie-uri

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun care este mantra ta în decembrie 2021

Există o mantră specială pentru fiecare zodie pentru ultima lună a anului 2021. Află care este mantra ta în cele ce urmează.

Horoscop Rac

Mantra zodiei tale: Nu mai ascund nimic. Nici gânduri, nici idei, nici sentimente, nici stări, nici emoții. Spun ce am pe suflet de fiecare dată.

A venit momentul să îți eliberezi sufletul de toate poverile pe care le-a cărat în ultima perioadă. Acum este momentul să fii sinceră cu toată lumea și cu tine însăți.

Horoscop Leu

Mantra zodiei tale: Cred în mine cu fiecare celulă a corpului meu. Am încredere că totul va fi bine. Aleg să merg mai departe indiferent de obstacolele care stau în calea mea.

Îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești. Aceste schimbări pe care le faci pe plan profesional par dificile și complicate, însă te vor ajuta să ajungi acolo unde îți dorești cu adevărat.

Horoscop Fecioară

Mantra zodiei tale: Privesc în sufletul meu pentru a înțelege cine sunt și de ce am nevoie cu adevărat. În această lună îmi pot schimba destinul.

Citește și:

Totul depinde doar de tine. Încearcă să faci un pas în spate și să analizezi tot ce ți s-a întâmplat în ultimul an, să îți înveți lecțiile și să îți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi mai departe.

horoscop fecioara decembrie

foto Iaroslava Daragan, Shutterstock

Horoscop Balanță

Mantra zodiei tale: Nu îmi mai este frică de nimic. Am încredere în mine, am încredere în planul Universului pentru mine. Merg mai departe cu zâmbetul pe buze.

Trăiește fiecare zi că și cum ar fi ultima. Bucură-te de această lună magică, iubește cu adevărat, deschide-ți inima, spune ce ai pe suflet. Fii tu însăți.

Horoscop Scorpion

Mantra zodiei tale: Doar eu știu de ce am nevoie pentru a fi fericită. Încerc să privesc în sufletul meu și să fac schimbările necesare pentru mine fără nicio teamă.

Citește și:

A venit momentul să porți conversații serioase și sincere cu ține însăți; să îți pui întrebările potrivite și să te asculți. Această perioadă poate veni cu un nou început, un nou capitol al vieții tale.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.