Setari Cookie-uri

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun care este mantra ta în decembrie 2021

Există o mantră specială pentru fiecare zodie pentru ultima lună a anului 2021. Află care este mantra ta în cele ce urmează.

Horoscop Săgetător

Mantra zodiei tale: Ofer iubire la fiecare pas. Încerc să le arăt oamenilor că nu sunt singuri în această lume mare. Scopul meu este să am grijă de ei.

În luna decembrie înveți să fii mai aproape ca niciodată de persoanele la care ții și nu numai. Simți nevoia să oferi din iubirea nemărginită din inima ta fiecărui om care bate la ușa sufletului tău.

Horoscop Capricorn

Mantra zodiei tale: Sunt mai puternică decât cred. Știu ce îmi doresc de la viață și lupt pentru a ajunge acolo unde vreau să fiu.

Luna decembrie este una specială pentru tine deoarece vine cu multe surprize pe plan profesional. Ai mare grijă la alegerile pe care le faci - asigură-te că îți aparțin în totalitate și că nu sunt făcute doar pentru că ai fost sfătuită de oamenii din jur.

Citește și:

horoscop capricorn decembrie

foto: Gorbash Varvara, Shutterstock

Horoscop Vărsător

Mantra zodiei tale: Cred în mine cu tot sufletul meu. Cred în mine pentru că știu că pot face tot ce îmi doresc. Visurile mele pot deveni realitate.

A venit momentul să lupți mai mult pentru viața la care visezi. Nu te teme să ieși din zona de confort și să îți asumi riscuri majore. Astrele sunt de partea ta.

Horoscop Pești

Mantra zodiei tale: Aleg să mă vindec. Închid ușa trecutului, iert cu adevărat, îmi învăț lecțiile și merg mai departe cu viața mea. Lucruri minunate mă așteaptă.

Nu te mai întoarce acolo unde ai suferit cel mai mult. Închide pentru totdeauna ușa trecutului și mergi mai departe, bucurându-te de momentul prezent.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.