Setari Cookie-uri

3 ritualuri pentru a-ti elibera sufletul de karma iubirilor trecute astfel incat sa poti atrage sufletul pereche in viata ta

Elimina bagajele iubirilor trecute, elibereaza-ti sufletul de relatiile karmice toxice si iarta tradarea astfel incat sa poti merge mai departe cu viata ta.

3. Iarta tradarea

Tradarea doare si aduce cu ea tot felul de sentimente, stari si emotii dificile. Poate fi greu sa renunti la tot ce simti, insa sa ramai prinsa de ce s-a intamplat inseamna sa suferi si mai mult, sa nu ii permiti sufletului tau sa se vindece si nici inimii sa o ia de la capat.

Sa ierti pe cineva care te-a tradat nu inseamna ca il accepti inapoi in viata ta. Iertarea are legatura doar cu tine si iti permite sa te eliberezi de toata durerea si sa mergi mai departe cu viata ta.

Ce ai de facut: intinde-te intr-un loc linistit si inchide ochii. Pune mana pe inima si simte toata tradarea, toata durerea, toata mania pe care le poti simti. Apoi rosteste "Iert din tot sufletul, din toata inima. Ma eliberez de tot ce simt cu privire la acest capitol al vietii mele, inchid usa trecutului si merg mai departe cu liniste in inima."

Acum imagineaza-ti cum toate sentimentele negative sunt eliberate in Univers si inlocuite cu pace, cu liniste, cu iubire, cu recunostinta. Rosteste aceasta mantra de cate ori simti nevoia astfel incat sa te poti vindeca complet.

Citește și:

foto main Goba Bali Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.