Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie

Horoscop săptămânal 29 noiembrie - 5 decembrie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Leu

Ai nevoie sa faci un pas in spate si sa ii permiti destinului sa isi joace cartea

Incerci sa controlezi fiecare lucru marunt. Incerci sa traiesti o viata perfecta. Incerci sa nu faci greseli. Incerci sa fii fara defecte. Insa viata nu este asa - este frumoasa in imperfectiunea ei. Este incredibila cu momentele frumoase si mai putin frumoase. Fa un pas in spate si bucura-te de calatorie.

Horoscop Fecioara

Ai nevoie sa spui ce ai pe suflet

Pentru a crea relatii stranse, de durata, sincere si mature cu oamenii din jurul tau, trebuie sa inveti sa fii vulnerabila. Sa iti dai jos masca de om puternic si sa iti arati inima. Sa spui ce ai pe suflet fara sa iti fie teama ca vei fi judecata sau etichetata intr-un anumit fel.

Horoscop Balanta

Ai nevoie sa stii ce iti doresti de la viata

Treci printr-o perioada plina de schimbari interesante in viata profesionala. Trebuie sa faci un pas in spate si sa analizezi situatia in care te afli, sa iti dai seama ce vrei sa faci pe viitor si care este drumul pe care trebuie sa mergi mai departe astfel incat sa iti vezi visurile implinite.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Ai nevoie sa alegi cu sufletul

Te afli la rascruce de drumuri; treci printr-o perioada plina de schimbari si nu stii incotro sa o apuci. Nu te mai lasa influentata de nimeni deoarece este posibil sa ajungi intr-un loc pe care il vei regreta. Asculta-ti sufletul si alege cu inima.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.