Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din decembrie ne vindeca si ne ajuta sa fim intr-un echilibru perfect cu divinitatea

Am avut parte de o calatorie extraordinara in acest an. Si am reusit. Iata-ne la final de 2021... mai puternici ca niciodata, mai curajosi, mai siguri pe noi, mai fericiti si mai linistiti. 

11 decembrie: Venus este in conjunctie cu Pluto

Venus in conjunctie cu Pluto

foto NASA images, Shutterstock

Venus, zeita afectiunii, a frumusetii, a iubirii, a romantismului si a placerii este in conjunctie cu misteriosul Pluto. Pluto ne conduce dincolo de vechile structuri, dezvaluind alchimia vietii care iese din durere si haos. Cand intunericul se lasa, tot ce ramane este speranta pentru a ne ghida pe un nou drum. Aceasta speranta este dragostea, forta calauzitoare care proiecteaza si reinventeaza o noua era.

13 decembrie: Mercur intra in Capricorn si Marte intra in Sagetator

Mercur in Capricorn

foto buradaki, Shutterstock

Energia din aceasta perioada este incredibila. Marte este planeta unitatii, a actiunii, a energiei sexuale si a vointei. Sagetatorul este arcasul abil si optimist, mereu in cautarea adevarului. Marte in Sagetator mareste dorinta noastra de a explora si de a intelege lumea din jurul nostru, ajutandu-ne sa cream noi experiente si sa ne extindem in potentialul nostru infinit.

Citește și:

Mercur, mesagerul iute al stelelor, planeta care stapaneste comunicarea, calatoriile, mintea si tehnologia, intra in ambitiosul Capricorn. Ne aflam intr-un punct solid pentru a ne reconecta la oamenii din jurul nostru. Suntem prezenti pe deplin in fiecare moment al vietii.

18-19 decembrie: Venus, Chiron si Luna Plina in Gemeni

Luna Plina in Gemeni foto Alexandr Belous, Shutterstock

In aceasta perioada se deschide o poarta catre Univers. Astrele ne spun sa ne pregatim pentru o saptamana plina de evenimente ce ne vor deschide ochii si ne vor ajuta sa ne regasim pacea si, cel mai important, sa ajungem pe drumul pe care trebuie sa mergem.

Gemenii dau startul petrecerii in ultima Luna Plina din 2021. Poarta eclipsei este inca deschisa, aceasta Luna Plina ajutandu-ne sa regasim linistea din sufletul nostru si sa luam decizii bazate pe ce ne dicteaza sufletul. In inima noastra este iubire, liniste si fericire. Meritam relatii puternice, sanatoase, adevarate - insa, inainte de a le avea, trebuie sa cream acea relatie perfecta cu noi insine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.