Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 6-12 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 6-12 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la frica că vei eșua

Urmează-ți visurile. Nu mai aștepta să vină cineva și să îți spună ce ai de făcut, tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Nu îți fie teamă că vei da greș; și dacă o vei face, vei învăța lecții importante care să te ajute în viitor.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la griji

Ai încredere că totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui. Renunță la griji, fă un pas în spate și permite-i divinității să te vindece cu adevărat.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la toate întrebările la care încă nu ai răspuns

Citește și:

Nu mai căuta răspunsuri la atât de multe întrebări. Învață să trăiești, învață să te bucuri de momentul prezent, învață să fii recunoscătoare pentru lucrurile frumoase care ti se întâmplă și pentru oamenii speciali din viața ta.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la dorința de a deține tot timpul controlul

Multe lucruri care ni se întâmplă în viață nu țin de noi. Nu poți deține tot timpul controlul asupra vieții tale; ce poți face, în schimb, este să fii foarte atentă la modul în care reacționezi la fiecare situație dificilă - aici este puterea ta reală.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.