Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 6-12 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 6-12 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la frica de a te descoperi

Nu-ți fie teamă să ai grijă de tine, să petreci timp cu tine, să afli cine ești și care este drumul tău în viață. În această perioadă vei avea mai mult timp pentru tine, așa că găsește-ți în fiecare zi câteva minute pentru a îți pune întrebările potrivite.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la lucrurile care nu îți mai servesc

Este momentul să faci ordine în viața ta. Scapă de toată aglomerația din jurul tău și din sufletul tău. Aranjează-ți lucrurile nu doar în casă, ci și în gânduri și elimină tot ce nu îți mai servește. Acum este momentul potrivit.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți să îți mai faci scenarii

Nu te mai gândi atât de mult la ce se poate întâmpla; învață să te bucuri de momentul prezent, să trăiești acum pentru că fix în acest moment este viața ta. Fără planuri, fără scenarii, fără prea multe gânduri cu privire la viitor. Bucură-te de ce îți oferă viața în această clipă.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să te mai gândești la greșelile făcute

Nu îți mai face rău singură. Este momentul să accepți tot ce s-a întâmplat, să te ierți pentru greșelile făcute, să înveți din ele și să mergi mai departe pe drumul tău. Viața ta se întâmplă în acest moment, fii prezentă și trăiește acum.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.