Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 6-12 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 6-12 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să pui răul în față

Nu mai fi atât de pesimistă; nu mai pune răul în față de fiecare dată. Ia lucrurile treptat și încearcă să nu te mai temi de nimic. Să ai încredere în tine, să mergi mai departe cu viața ta, să te bucuri de fiecare moment și să îți numeri binecuvântările. Indiferent de ce se va întâmpla, vei fi bine.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la dorința de a te întoarce în trecut

Totul s-a întâmplat, nu mai poți schimba nimic. Încearcă să te detașezi de trecut, să închizi o dată pentru totdeauna ușa, să păstrezi undeva în sufletul tău acele amintiri frumoase și să mergi mai departe cu viața ta. Pentru moment, învață să trăiești în prezent.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la teama de iubire

Este momentul să înveți să fii din nou vulnerabilă, să îți deschizi inima și să iubești mai mult oamenii din jurul tău. Da, uneori iubirea doare - însă este necesară. Bucură-te de ea atunci când o ai pentru că în acele momente poți fi cea mai fericită persoană din lume.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la perfecțiune

Acceptă faptul că faci greșeli; de fapt, toată lumea face greșeli. Tocmai aceasta este frumusețea vieții - nimeni nu este perfect și cu toții învățăm din lecțiile de viață care vin la pachet cu aceste greșeli. Intră în jocul Universului.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.