Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 13-19 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la teama de viitor

Nu știi ce te așteaptă mâine, însă nu știi nici ce te așteaptă peste o oră. Viitorul este incert, însă viața ta se întâmplă chiar în aceste momente; trăiește-o și nu îți mai face griji pentru ziua de mâine.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la ideea că totul se învârte în jurul vieții profesionale

Vei ajunge într-un moment al vieții tale în care îți vei da seama că ai îndepărtat din jurul tău toți oamenii care te-au iubit și care ți-au fost alături. Încearcă să găsești o variantă de compromis.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Încearcă să te eliberezi de negativitate, de stres, de anxietate, de pesimism; iar cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine în acest sens este să începi prin a elimina toată energia negativă și, implicit, oamenii toxici din viața ta. Ai grijă de sufletul tău.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să mai ceri sfaturi oamenilor din jurul tău

Este timpul să ai încredere în tine; este timpul să îți asculți sufletul și să te lași condusă de intuiție. Este timpul să iei deciziile pe care tu ți le dorești. Nu le mai permite oamenilor să îți controleze viața.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să te mai intereseze ce cred oamenii despre tine

De ce te interesează atât de mult ce spun alții despre tine? Trăiește pentru tine, nu pentru altcineva. Alege să fii puțin egoistă, să te pui pe primul loc și să nu mai trăiești concentrându-te să îi mulțumești pe cei din jur. Mulțumește-te pe tine și vei fi fericită.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la a te gândi prea mult la viitor

Viața ta se întâmplă chiar în acest moment. Acum contează, ziua de ieri nu mai există și nu mai poate fi schimbată deloc, iar ziua de mâine este nesigură și nu știi ce poate aduce. De aceea este important să înveți să trăiești în prezent.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.