Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 13-19 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Nu te mai întoarce în trecut; nu îi mai permite acestuia să dețînă controlul asupra ta. Acceptă tot ce s-a întâmplat, învață-ți lecțiile, păstrează în adâncul sufletului tău acele amintiri frumoase și mergi mai departe cu viața ta.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să mai crezi că toată lumea este ca tine

Mulți oameni te vor dezamăgi. De aceea trebuie să înveți să nu mai ai atât de multe așteptări de la ei pentru că, în caz contrar, vei trăi întreaga viață cu un gust amar cu privire la relațiile din viața ta. Permite-le tuturor să fie așa cum își doresc, iar tu trăiește așa cum vrei tu să trăiești.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să te mai gândești la greșelile făcute

Citește și:

Nu îți mai face rău singură. Este momentul să accepți tot ce s-a întâmplat, să te ierți pentru greșelile făcute, să înveți din ele și să mergi mai departe pe drumul tău. Viața ta se întâmplă în acest moment, fii prezentă și trăiește acum.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la control

Începi un nou capitol al vieții tale destul de interesant; este vorba despre o nouă etapă pe plan personal care te va scoate de multe ori din zona de confort și te va ajuta să te dezvolți emoțional. Ai curajul de a fi tu însăți și lasă-te purtată de val.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la ura care crește în inima ta

Foarte multe persoane ți-au greșit și te-au dezamăgit profund în ultima perioadă, însă asta nu înseamnă că trebuie să îți alimentezi inima cu sentimente precum furie și ură. Renunta la ele, învață din lecțiile primite și mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la teama de singurătate

Să nu îți fie niciodată frică de singurătate - este cel mai frumos cadou oferit de la Dumnezeu. Profită de aceste momente și învață să fii bine cu tine; să îți asculți inima, să îți pui în ordine gândurile și ideile și să te regăsești cu adevărat.

foto main JOELEE ART, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.