Setari Cookie-uri

Marte a intrat în Săgetător. Trecutul nu mai contează, viața noastră este chiar acum 

Pe 13 decembrie, Marte și-a schimbat semnul, mutându-se din Scorpion în Săgetător, o zodie care iubește libertatea, viața și aventura. Această perioadă ne aduce o energie nouă, pozitivă, karmică. Ne vindecăm de durere și înțelegem că trecutul nu mai contează. Viața noastră este chiar acum, în acest moment. 

Marte în Săgetător. Ce înseamnă acest tranzit?

Marte, planeta războinică, dornică de acțiune, intră în Săgetător, o zodie norocoasă, karmică și plină de ambiții, care iubește libertatea și viața. Marte ne conduce pasiunile, ambițiile și motivația. În același timp, Săgetătorul este condus de norocosul Jupiter - zeul tuturor zeilor care aruncă energii magice și noroc peste toți oamenii, oferind o karmă bună.

Marte în Săgetător: Sfatul Universului pentru ține în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Nu îți fie teamă să îți asumi riscuri în viața profesională. Îndrăznește să crezi în tine și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Dacă ai suficientă răbdare și nu te dai bătută în față obstacolelor, atunci visuile tale vor deveni realitate.

Citește și:

Horoscop Taur

Acesta este un moment puternic de auto-descoperire pentru ține. Este probabil ca relațiile din trecut să iasă la suprafață, determinându-te să fii atentă la tot ce trebuie să rămână în trecut. Pregătește-te pentru niște confruntări dramatice. Tot ce apare în acest moment în viața ta este pentru binele suprem.

Horoscop Gemeni

Tot ce ți se întâmplă în această perioadă te ajută să îți dai seama cine ești cu adevărat și de ce ai nevoie de la viață. Acum este momentul să faci schimbările pe care ți le dorești. Ești în conexiune directă cu intuiția ta și te lași condusă de ce îți dictează sufletul.

Horoscop Rac

Este posibil ca în această perioadă să ai chef să te aventurezi pe tărâmul romantismului. Dezvălui o parte mai puțin cunoscută a ta și aproape că și tu eșți uimită de schimbările pe care alegi să le faci. Nu te lăsa dusă prea mult de val pentru că s-ar putea să te trezești pe un drum care nu îți va mai plăcea după o scurtă perioadă de timp.

Citește și:

Horoscop Leu

În această perioadă ai ocazia să faci pace cu trecutul. Universul îți oferă puterea de a te întoarce acolo unde ai fost rănită, de a rezolva tot ce este de rezolvat, de a închide ușa definitiv astfel încât să vindeci durerea și să poți merge mai departe cu viața ta. Începi un nou capitol interesant al vieții tale.

Horoscop Fecioară

Dacă vrei să faci o schimbări, acum este timpul să îndrăznești să ieși din zona de confort și să lupți mai mult ca oricând pentru ceea ce îți dorești. Astrele sunt de partea ta și îți aduc numeroase oportunități în cale; alege-o pe cea care este cea mai potrivită pentru tine.

Horoscop Balanță

Concentrează-te pe tine însăți și încearcă să devii tot ce poți fi. Această perioadă este una plină de schimbări interesante, care te vor scoate din zona de confort și te vor ajută să te transformi, să înveți multe lecții și să devii cea mai bună versiune a ta. Ai încredere în planul Universului pentru tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.