Setari Cookie-uri

Marte a intrat în Săgetător. Trecutul nu mai contează, viața noastră este chiar acum 

Pe 13 decembrie, Marte și-a schimbat semnul, mutându-se din Scorpion în Săgetător, o zodie care iubește libertatea, viața și aventura. Această perioadă ne aduce o energie nouă, pozitivă, karmică. Ne vindecăm de durere și înțelegem că trecutul nu mai contează. Viața noastră este chiar acum, în acest moment. 

Horoscop Scorpion

Energia ta este la cote maxime în această perioadă. Așadar, de ce nu profiți de ea? Acum este momentul să schimbi ce îți dorești să fie schimbat. Acum este momentul să preiei frâiele vieții tale și să mergi pe drumul pe care tu vrei să mergi. Ai încredere în tine!

Horoscop Săgetător

Nu-ți fie teamă de schimbări, acestea fac parte din viață și joacă un rol extrem de important în transformarea și evoluția ta. Dacă îți plac oportunitățile pe care Universul le pune în față ta, îndrăznește și profită de ele. Ieși din zona de confort și fă ce vrei să faci.

Horoscop Capricorn

Este posibil ca în această perioadă să simți nevoia să îți îndrepți atenția asupra relațiilor pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Faci tot posibilul să le demonstrezi celor la care ții cât de mult înseamnă pentru tine și să le mulțumești că fac parte din viața ta. Gesturile tale vor fi văzute ca un exemplu pentru mulți dintre aceștia.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Este posibil să fii surprinsă de dorința inimii tale de a vorbi deschis despre sentimente și emoții. Ești ușor sensibilă în această perioadă și îți dorești să spui ce ai pe suflet. Nu te teme să renunți la măștile de om puternic și să fii vulnerabilă.

Horoscop Pești

Te concentrezi asupra unei iubiri cu adevărat speciale - vorbim, bineînțeles, despre iubirea de sine. A venit momentul să ai grijă de tine, să te pui pe primul loc, să te descoperi, să te faci fericită. Ai grijă de sufletul tău și muncește la această relație pe care o ai cu tine însăți.

foto main StunningArt, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.