Setari Cookie-uri

Mantra magica a iubirii in 2022 pentru fiecare zodie in parte

Cum atragi iubirea în viața ta în anul 2022 în funcție de zodie.

Horoscop Sagetator

Fac un pas in spate si nu mai lupt impotriva destinului. Astept ca Universul sa imi arate care este drumul pe care trebuie sa merg in continuare. Am incredere ca divinitatea stie ce este cel mai bine pentru tine. Stiu ca ma asteapta surprize minunate in aceasta viata.

Horoscop Capricorn

Sunt pregatita. Sufletul meu este pregatit sa invete sa iubeasca cu adevarat. Inima mea este pregatita sa ofere cea mai pura dragoste. Sunt gata sa primesc aceasta iubire cu bratele deschise. Sunt gata sa imi intalnesc sufletul pereche pe care il caut de o viata.

Horoscop Varsator

Sunt recunoscatoare pentru aceasta calatorie minunata a vietii mele. Sunt recunoscatoare pentru tot ce am trait pana acum. Sunt recunoscatoare pentru puterea mea. Sunt recunoscatoare pentru iubirea pe care mi-o port. Sunt recunoscatoare pentru sufletul pereche pe care urmeaza sa il intalnesc.

Citește și:

Horoscop Pesti

Iubesc viata cu tot sufletul meu. Iubesc tot ce ma inconjoara. Iubesc oamenii si ma iubesc pe mine. Iubesc sa fiu indragostita. Iubesc sa ofer si sa primesc iubire. Dragostea este cea mai puternica forta a lumii. Universul ma pregateste pentru intalnirea cu sufletul pereche.

foto main AS.Makarova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.