Setari Cookie-uri

7 Obiceiuri pe care sa le incepi in 7 zile. Include-le in rutina ta pentru un an de fericire garantata

Sa inveti sa te pretuiesti cu adevarat inseamna sa lupti cu tot sufletul pentru fericirea ta. 

5. Ofera atunci cand poti

Fericirea de durata nu rezulta din ceea ce primim, ci din ceea ce oferim - pentru ca aceasta inseamna o "putere" a noastra de a face o diferenta in lume, de a schimba ceva. Efectuarea unui act de bunatate elibereaza serotonina in creier. Serotonina este o substanta naturala care are beneficii incredibile pentru sanatate si care te face sa simti fericire in inima ta.

6. Investeste in cele mai apropiate relatii

Relatiile bune merita toata atentia ta. Numarul de prieteni nu conteaza; ci conteaza efortul pe care il depui in relatiile pe care le ai. Chiar daca este greu de inteles, chiar si cele mai frumoase relatii dispar daca cei implicati nu depun efort pentru a le ajuta sa existe.

De fiecare data cand te conectezi cu cei apropiati, intaresti si mai mult aceste legaturi si, in acelasi timp, aduci fericire in viata ta.

Citește și:

7. Arata cine esti cu adevarat

Iti poti aminti cine ai fost inainte ca lumea sa iti spuna cine ar trebui sa fii? Gasesti fericirea adevarata in momentul in care incetezi sa te mai compari cu oamenii din jurul tau si cu ceea ce isi doresc acestia. Nu mai trai pentru alti oameni si pentru opiniile lor. Alege sa fii tu. Invata sa fii sincera cu tine. Esti singura persoana responsabila de viata ta.

foto main Peratek, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.