Setari Cookie-uri

7 Obiceiuri pe care sa le incepi in 7 zile. Include-le in rutina ta pentru un an de fericire garantata

Sa inveti sa te pretuiesti cu adevarat inseamna sa lupti cu tot sufletul pentru fericirea ta. 

In viata noastra aglomerata de zi cu zi este foarte usor sa ratam micile bucurii si sa trecem cu vederea complet clipele in care suntem cu adevarat fericiti. Motivul? De cele mai multe ori ne concentram pe momentele mai putin frumoase, pe griji, pe probleme, pe tot ce cauzeaza stres si anxietate.

Din fericire, exista o multime de strategii dovedite care urmaresc sa creeze comportamentul potrivit care sa duca la o viata mai fericita. Mai jos vom enumera sapte dintre cele mai utile sfaturi pe care poti incepe sa le implementezi in viata ta incepand de saptamana urmatoare. Sunt 7 sfaturi pentru 7 zile.

1. Gaseste sens in munca ta

Un loc de munca este doar un loc de munca daca alegi sa il vezi asa. Insa el este mult mai mult. Este sansa ta de a fi de folos. Este sansa ta de a te exprima si de a iti arata talentul. Este sansa ta de a fi de ajutor pentru alti oameni. Este sansa ta de a schimba lumea. Asa ca astazi te provoc sa inveti sa iubesti ceea ce faci pana cand poti face ceea ce iti place cu adevarat. Iubeste locul de munca la care esti. Iubeste oamenii cu care lucrezi.

Citește și:

2. Imbratiseaza disconfortul pentru a fi fericita

Desi procesul de dezvoltare presupune iesirea din zona de confort, stres, uneori agitatie si obstacole, acesta te face sa te simti minunata. Te face sa fii fericita si multumita. Poate ca nu acum (pentru ca este greu sa cresti cu adevarat), insa peste ceva timp, cand vei privi in spate, iti vei vedea progresul si te vei simti minunat.

Asadar, nu renunta. Lupta pentru ceea ce iti doresti. Cu cat petreci mai mult timp muncind pentru visurile tale, cu atat inveti mai repede.

3. Detaseaza-te de esecuri si de succes

Esecul nu este ceva ce te defineste. Si acelasi lucru este valabil si pentru succes. Aminteste-ti ca oamenii cu adevarat fericiti si de succes sunt adesea fericiti si de succes pe termen lung dintr-un motiv destul de simplu: gandesc diferit despre esec si succes. Ei nu iau personal tot ce merge prost si nici nu permit ca succesul sa li se urce la cap.

Citește și:

4. Nu te mai grabi prin viata

Nu alerga in toate directiile, nu fugi pe drumul pe care esti acum. O viata fericita inseamna sa traiesti clipa de clipa pentru ziua de astazi, pentru momentul de acum. Invata sa iti planifici mai bine timpul astfel incat sa reusesti sa te bucuri si de micile placeri ale vietii, sa faci ce iti place.

Provocarea noastra pentru tine: in fiecare zi fa-ti timp pentru un lucru marunt care iti pune zambetul pe buze, care te relaxeaza, care te face fericita.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.