Setari Cookie-uri

Pe 14 ianuarie Mercur intră în retrograd. Mantra zodiei tale pentru a trece cu bine peste primul hop din acest an

Universul ne spune că puterea este la noi. A venit momentul să reflectăm trecutul, să revizuim planurile și să gândim decizii pentru a depăși această perioadă ciudată. Ne concentrăm pe aspectele care implică obiectivele, direcțiile și responsabilitățile noastre. 

Horoscop Scorpion

Mantra zodiei tale este: Fără compromis nu se poate. Anumiți oameni și anumite situații par să merite efortul. Nu mai fac pași în spate, ci cu mult curaj aleg să mergi mai departe.

Horoscop Săgetător

Mantra zodiei tale este: Dacă nu se deschide, atunci nu este ușa mea. Nu mai lupt cu morile de vânt. Nu mă mai stresez pentru ce nu mi se întamplă. Accept înfrângerile, învăț din ele lecțiile și îmi continui viața.

Horoscop Capricorn

Mantra zodiei tale este: Nu mă mai sperii de nimic. Nu îmi este teamă să trăiesc în prezent - indiferent de cum este, aceasta este viața mea. O accept și învăț să fiu recunoscătoare pentru lucrurile mărunte și frumoase care mi se întâmplă.

mercur retrograd foto Vadim Sadovski, Shutterstock

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra zodiei tale este: Mă ridic de la pământ și merg mai departe. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Horoscop Pești

Mantra zodiei tale este: Nu mă mai las influențată de oamenii din jurul meu. Urmez chemarea inimii. Ea știe unde trebuie să mă ducă. Ea este legată direct la puterea divină a Universului.

foto main Aphelleon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.