Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 17 ianuarie ne învață ce înseamnă iertarea. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

O luăm de la capăt sperând la o viață mai bună. Luna Plină de pe 17 ianuarie este prima lună plină a anului 2022 și va străluci mai puternic ca niciodată, luptând împotriva întunericului. Ea vine pentru a ne reaminti că totul este trecător în viață. Universul ne oferă posibilitatea de a rupe acest ciclu dificil în care suntem, de a ieși din rutina suferinței, de a scăpa de anxietate, furie și frică și de a ne îndepărta definitiv de trecut. 

Horoscop Fecioară

Sunt puternică și știu că voi reuși în tot ce îmi propun. Profit de începutul acestui an pentru a face schimbările de care mi-a fost frică până acum. Am încredere în mine și în intuiția mea care mă ghidează la fiecare pas pe care îl fac.

Horoscop Balanță

Îmi învăț lecțiile importante pe care anul trecut a vrut să le știu, închei un capitol incredibil, cu bune și cu rele, păstrez amintirile frumoase și merg mai departe cu viața mea. Sunt convinsă că următoarea perioadăva fi una specială.

Horoscop Scorpion

Acesta este un nou început. O nouă șansă pentru mine pentru a fi fericită. Las în spate trecutul și mă concentrez pe ce urmează să se întâmple. Viitorul sună incredibil de bine.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Lupt pentru ce îmi doresc. Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învață lecții importante, de a o lua de la capăt, de data această cu o nouă mentalitate.

Horoscop Capricorn

Promit să mă detașez de trecut. Mă iert pentru greșelile făcute și îi iert pe cei care mi-au greșit. Nu mai țin ranchiună pentru că în sufletul meu nu este loc pentru sentimente atât de urâte.

Horoscop Vărsător

Știu ce îmi doresc la viață și nu mai permit nimănui să îmi schimbe planurile sau să îmi dicteze viitorul. Lupt pentru visurile mele și nu renunț până când nu le văd împlinite. Sunt puternică și am încredere în mine.

Horoscop Pești

Aleg să fiu sinceră cu mine; să îmi dau seama cine sunt cu adevărat și ce îmi doresc de la viață. Încerc să înțeleg ce mă face fericită pentru a lupta mai mult pentru acele lucruri și a readuce liniștea în viața mea.

Citește și:

foto main SSokolov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.