Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 17 ianuarie ne învață ce înseamnă iertarea. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

O luăm de la capăt sperând la o viață mai bună. Luna Plină de pe 17 ianuarie este prima lună plină a anului 2022 și va străluci mai puternic ca niciodată, luptând împotriva întunericului. Ea vine pentru a ne reaminti că totul este trecător în viață. Universul ne oferă posibilitatea de a rupe acest ciclu dificil în care suntem, de a ieși din rutina suferinței, de a scăpa de anxietate, furie și frică și de a ne îndepărta definitiv de trecut. 

Luna Plină de pe 17 ianuarie răsare în semnul Rac, o zodie încăpățânată, sigură pe ea, independentă, matură, cu visuri mari și idealuri uriașe.

Despre ciclurile lunii și cum ne afectează acestea energia

Luna se mișcă în cicluri. Fiecare ciclu durează 28 de zile. Luna își urmează calea unică în cele 28 de zile, parcurgând fiecare semn zodiacal (sau constelație) la fiecare 2-3 zile. Ciclul începe în momentul în care Luna este nouă (sau invizibilă cu ochiul liber). Aceasta crește încet până când ajunge să fie o lună plină, extrem de puternică, cu energii incredibile - în aceste momente cu toții simțim emoții neregulate, stări ciudate, sentimente greu de descris.

În perioada în care Luna Plină este pe cer, ajungem să simțim emoții sporite, să avem visuri mari și pline și viziuni frumoase cu privire la viitorul pe care ni-l dorim. Suntem pregătiți să trăim viața la care visăm.

Citește și:

foto muratart, Shutterstock

Citește și: 17 IANUARIE. PRIMA LUNA PLINĂ DIN 2022 VINE PENTRU A VINDECA ȘI REÎNNOI TOATE SUFLETELE CU PUTERE DIVINĂ

Este o regulă ca în perioada Lunii Noi să ne stabilim intențiile și să plantăm semințele manifestării, iar în perioada Lunii Pline să profităm de semințele cultivate. Acesta este momentul în care viața ne aduce noi experiențe și circumstanțe care ne ajută să ajungem mai aproape de obiectivele noastre. Luna Plină poate atrage toate acele lucruri pe care ni le dorim în viața noastră.

De aceea Universul ne sfătuiește ca în perioada Lunii Pline să ne concentrăm pe schimbările pozitive pe care vrem să le facem în viața noastră. Să ne îndreptăm atenția asupra energiei incredibile pe care o primim din partea cosmosului. Să ne detașăm de obiceiurile negative și de legăturile toxice. Să atragem abundența divină și să începem un nou capitol.

Citește și:

Luna Plină de pe 17 ianuarie ne învață ce înseamnă iertarea. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

Horoscop Berbec

Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.

Horoscop Taur

Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

Horoscop Gemeni

Învăț să am răbdare și să nu mai grăbesc lucrurile. Nu mai lupt cu morile de vânt și las Universul să îmi arate drumul potrivit pentru mine pentru că știu că el are un plan mult mai frumos decât ce îmi doresc eu de la viață.

Citește și:

Horoscop Rac

Merit fericire și abundență. Merit prosperitate. Merit tot ce este mai bun. Merit un prezent minunat și un viitor luminos. Iar astăzi lupt pentru a avea tot ce îmi doresc.

Horoscop Leu

Am curajul de a face schimbarea la care visez. Toate visurile mele se vor împlini atunci când voi face un pas micuț în față. Astăzi este acea zi. Îmi promit să am încredere în mine și să nu renunț la ce îmi doresc indiferent de cât de mari sunt obstacolele care stau în calea mea.

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.