Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 17-23 ianuarie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 17-23 ianuarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Renunță la dorința de a schimba oamenii

Nu poți schimba pe nimeni din exterior... dar te poți schimba pe tine însăți. Învață să accepți oamenii așa cum sunt, cu bune și cu rele... iar dacă simți că relația cu ei este una toxică, alege să te îndepărtezi de ei dacă simți că nu acceptă ajutorul tău.

Horoscop Taur

Renunță la dorința de a face pe plan tuturor oamenilor

Nu vei reuși niciodată să mulțumești pe toată lumea, așa că nu mai încerca. Concentrează-te, în schimb, pe tine. Învață să ai grijă de tine, de sufletul tău și să îți faci fericită inima. Tu meriți să trăiești așa cum îți dorești.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Renunță să te mai lași influențată de alte persoane

Nu permite nimănui să îți spună cum și de ce să îți trăiești viața; nu permite nimănui să te ghideze sau să ia decizii în locul tău. Este momentul să spui "Stop" și să nu te mai lași influențată de alte persoane.

Horoscop Rac

Renunță la ideea că totul se învârte în jurul vieții profesionale

Vei ajunge într-un moment al vieții tale în care îți vei da seama că ai îndepărtat din jurul tău toți oamenii care te-au iubit și care ți-au fost alături. Încearcă să găsești o variantă de compromis.

Horoscop Leu

Renunță la temeri

Trebuie să înveți să crezi în tine și să faci lucrurile pe care ți le dorești fără să îți mai fie teamă de greșeli sau de ce vor spune oamenii din jurul tău. Trăiește fix după cum îți dictează sufletul pentru că doar așa vei fi liberă și fericită cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Renunță la trecut

Învață să nu te mai întorci în trecut deoarece nu faci nimic altceva decât să îți rănești sufletul. Permite-i inimii tale să se vindece încercând din răsputeri să închizi o dată pentru totdeauna acea ușă și să mergi mai departe cu viața ta. Știu că este greu, însă este necesar.

Horoscop Balanță

Renunță la dorința de a grăbi timpul

Ești în proces de schimbare și îți dorești foarte mult să grăbești timpul pentru a vedea rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp. Însă ține minte că viața nu este despre destinație, ci despre călătoria în sine - aceasta este cea mai importantă.

Horoscop Scorpion

Renunță la dorința de răzbunare

Ești o persoană foarte corectă și îți dorești că toți oamenii să fie la fel că ține. Însă răzbunarea nu este modul prin care le arăți ce și cum au greșit. Renunță la această dorință pentru că dacă îți vei pune în practică gândurile și ideile tu vei fi singură rănită.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.