Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 17-23 ianuarie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 17-23 ianuarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Renunță să le mai permiți oamenilor să îți controleze viața

Preia frâiele vieții tale. Nu te mai lăsa influențată de nimeni, nu mai lua decizii după ce spun sau fac oamenii din jurul tău. Lasă-te condusă de intuiție și alege cu inima. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Capricorn

Renunță la frica de a trăi liber

Din cauza tuturor lucrurilor care s-au întâmplat în ultima perioadă, ai construit ziduri în jurul inimii tale pentru că nu vrei să mai suferi. Însă fericirea este dincolo de acele ziduri, așteaptă să fie găsită. Scapă de frică și vei vedea cât de frumos poți trăi.

Horoscop Vărsător

Renunță la ideea că este prea târziu pentru a trăi cum vrei

Prea târziu pentru ce? Pentru a îți trăi viața așa cum îți dorești? Pentru a iubi cu adevărat? Pentru a alege alt drum în viață? Pentru a îți urma visurile? Niciodată nu este prea târziu... pentru nimic.

Citește și:

Horoscop Pești

Renunță la durerea din sufletul tău

Renunță la tot ce te ține în spate; renunță la ură din inima ta și la durerea din sufletul tău. Încearcă să accepți ce s-a întâmplat și să mergi mai departe cu viața ta, este foarte important să nu rămâi prinsă în acest trecut.

foto main Long Summer, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.