Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din februarie aduc fericire adevărată în sufletele noastre. Universul ne arată că nu suntem singuri

Astrologie 2022: Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din februarie 2022

16 Februarie 2022: Luna Plină în Leu și Venus în conjuncție cu Marte

Datorită Lunii Pline în zodia Leu și unui ciclu nou-nouț de energii între Venus și Marte în Vărsător, mijlocul lunii vine cu pasiune și multă dorință. Luna Plină reprezintă punctul culminant al ciclului lunar. Având loc în semnul de foc al Leului, această perioadă este una de analiză a energiilor trecute și actuale astfel încât să putem revizui aspectele vieții, identifica probleme și elibera energiile negative. Sufletele noastre vor să fie libere și să învețe arta recunoștinței. Suntem în conexiune cu noi înșine și ne concentrăm mult asupra emoțiilor și sentimentelor pe care le simțim.

Venus și Marte se conectează pentru a ne învăța lecții importante. Acest nou ciclu al lor în Vărsător sub Luna Plină din Leu este locul în care dorința se întâlnește cu acțiunea, schimbând relațiile dintre noi. Învățăm să spunem ce simțim și să creăm conexiuni reale, mature, sincere.

Citește și:

18 Februarie: Soarele intră în zodia Pești

Soarele intră în semnul plin de compasiune și intuitiv al Peștilor pe dată de 18 februarie și ne spune că ne putem pregăti pentru o explozie de energie cosmică, în timp ce Universul ne ajută să ne vindecăm rănile emoționale. Acum vedem beneficiile schimbărilor din ultima perioadă și ne bucurăm de drumul pe care mergem. Suntem acolo unde trebuie să fim și învățăm să trăim în prezent.

Soare in Pesti

foto Allexxandar, Shutterstock

22 Februarie: Moment incredibil în Cosmos. Pluto se întoarce în același loc din zodiac în care a fost în anul 1776 și se deschide portalul 2222

O întoarcere în astrologie este atunci când un corp planetar revine în aceeași poziție în harta natală. Revenirea lui Pluto are loc la fiecare 248 de ani. Pluto guvernează puterea, renașterea și transformarea, influențând sfârșitul și începutul noilor cicluri karmice. Această energie înseamnă o schimbare incredibilă pentru noi toți și dezvăluie înșelăciune și minciuni ale timpurilor trecute.

Citește și:

Această întoarcere a lui Pluto se întâmplă în timpul portalului 2222, ceea ce înseamnă că avem o fereastră de oportunitate de a menifesta schimbări pozitive în lume și în viețile noastre. Energia magică din această zi ne ajută să ne întărim capacitatea de a face față provocărilor și de a ne conecta cu puterile divine din sufletul nostru.

28 Februarie: Marte în trigon cu Nodul Nordic

Luna februarie se încheie într-o notă dinamică, cu Marte, planeta acțiunii, unității și voinței, într-un trigon armonios cu Nodul Nordic în Taur. Această perioadă aduce energii minunate și dezvăluie noi metode și strategii pentru a implementa idei și a acționa asupra obiectivelor noastre.

foto main Space creator Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.