Setari Cookie-uri

În sfârșit Mercur iese din retrograd. Află ce te așteaptă în următoarea perioadă în funcție de zodia în care ne-ai născut

A trecut și acest hop. A fost greu, a fost interesant, a fost cu multe lecții de viață. Acum a venit momentul să ne concentrăm asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Universul ne spune că este timpul să gândim planuri pe termen lung și să găsim variante pentru a ne îndrepta către drumul care ne ajută să ne împlinim visurile. 

Februarie nici că putea începe mai bine. După Luna Nouă în Vărsător care s-a întâmplat fix în prima zi a lunii, iată că mai avem un nou moment intens și încărcat de energii pozitive în cosmos: pe 3 februarie Mercur, mesagerul cosmic și planeta comunicării, iese din retrograd și își începe cursul direct în Capricorn, spunându-ne că trebuie să ne concentrăm atenția asupra carierei, a relațiilor cu oamenii din jurul nostru și a obiectivelor de viață.

Mercur este planeta comunicării, influențând foarte tare modul în care comunicăm, gândim și formulăm planuri. Capricornul este un semn de pământ, este condus de Saturn și este renumit pentru atitudinea sa fermă și capacitatea de a face față cu brio tuturor provocărilor.

Citește și:

Mesajul Universului pentru noi toți: este momentul să fim serioși și să trecem la treabă.

Află ce te așteaptă în următoarea perioadă în funcție de zodia în care ne-ai născut:

Horoscop Berbec

Începi un nou capitol interesant la vieții tale. După o perioadă în care nu ai mai știut care este drumul pe care vrei să mergi în viață, iată că în aceste zile reușești să găsești răspunsuri la întrebările tale și să îți dai seama ce îți dorești de la viitor.

mercur retrograd

foto Vadim Sadovski, Shutterstock

Horoscop Taur

A venit momentul să îți pui în ordine prioritățile. Universul îți oferă posibilitatea de a îți face planuri pe termen lung, așa că profită de această perioadă și concentrează-te cu mare atenție asupra lucrurilor pe care ți le dorești cu adevărat în viață. Astrele țin cu tine și te ajută în tot ce îți propui.

Citește și:

Citeste si EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN FEBRUARIE ADUC FERICIRE ADEVĂRATĂ ÎN SUFLETELE NOASTRE. UNIVERSUL NE ARATĂ CĂ NU SUNTEM SINGURI

Horoscop Gemeni

Crede în tine cu tot sufletul tău. Dacă ai idei pe care vrei să le pui în aplicare, nu mai amână pentru că este posibil să pierzi oportunități incredibile. Acum este momentul să ieși din zona de confort, să îți asumi riscuri și să lupți pentru visurile tale.

Horoscop Rac

Prea mult timp ai fost stresată și agitată. A venit momentul să faci un pas în spate, să renunți la toate gândurile negative și doar să te bucuri de tot ce este frumos. Învață să trăiești în prezent pentru că aici și acum se întâmplă viațata.

Horoscop Leu

Nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău pentru că nimeni nu știe cine ești sau ce te face cu adevărat fericită. Învață să îți asculți sufletul și să te lași condusă de intuiție. Alege cu inima și vei ajunge acolo unde îți dorești și vei trăi viața la care visezi.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Nu te mai teme de schimbări pentru că acestea sunt aici pentru a te învață lucruri importante și pentru a te ajuta să evoluezi, să crești, să devii cea mai bună versiune a ta. Da, sunt destul de complicate și te scot mult din zona de confort. Însă sunt minunate și aduc numeroase lucruri bune în viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.