Setari Cookie-uri

6 Afirmații vitale pentru sezonul Vărsătorului 

Este momentul să profităm din plin de sezonul îndrăzneț și excentric al Vărsătorului pentru că nu va mai exista un alt moment încărcat de o energie atât de specială cum este acesta. 

Vărsătorul se va bucura de atenția noastră până pe 20 februarie, ceea ce înseamnă că cea mai mare parte a lunii februarie va fi dominată de energia acestui semn incredibil.

Fie că ești născută în acest semn zodiacal, ești complet diferită de el sau tinzi să vibrezi cu energia Vărsătorului, afirmațiile te pot ajuta să te aliniezi cu fluxul momentului.

Iată care sunt afirmațiile care ne pot ajuta să fim în ton cu Vărsătorul în următoarea perioadă:

1. "Îmbrățișez cine sunt. Îmi îmbrățișez excentritatile și ciudățeniile. Mă iubesc necondiționat. Sunt mândră de mine pentru că sunt unică."

O parte din farmecul Vărsătorului este, bineînțeles, unicitatea și excentricitatea care sunt exprimate prin toți porii. În timpul sezonului acestei zodii, este mult mai ușor să înveți să te iubești și chiar să îți îmbunătățești calitățile unice. Afirmația de mai sus centrează aceste trăsături minunate că fiind pozitive astfel încât să poți prospera în această energie (și să nu te mai simți contrariată față de ea).

Citește și:

afirmatii varsator

foto Angelina Egorova, Shutterstock

2. "Acord atenție nevoilor celorlalți. Îmi pasă de oamenii din jurul meu și vreau să le arăt că îi iubesc, fiindu-le aproape atunci când au nevoie."

În general oamenii din zodia Vărsător tind să acorde o atenție deosebită la ceea ce au nevoie cei din jur. În acest sezon afirmația de mai sus te poate ajută să îmbrățișezi această tendință și să te concentrezi asupra celor pe care îi iubești. Cu intenții bune în inimă, poți inspira frumos și, cel mai important, poți crea relații speciale cu cei dragi.

3. "Aleg să mă pun pe primul loc. Am grijă de mine și sunt atentă la propriile mele nevoi. Aleg să mă fac fericită."

Așa cum ai grijă de oamenii la care ții, încearcă să ai grijă și de tine. Nu uita niciodată asta: tu ești importantă.

Citește și:

Uneori, energia Vărsătorului te poate face să te implici mult prea mult în a îi ajuta pe alții, așa că această afirmație menține totul în echilibru și te ajută să te asiguri că ai grijă și de tine.

4. "Nu sunt singură în această lume. Sunt parte din Univers. Sunt conectată la divinitate."

Energia Vărsătorului prosperă atunci când luăm în considerare modul în care totul este conectat în această lume. Reamintindu-i sufletului tău că ești conectată la Univers îl ajuți să se simtă împăcat și să știe că, indiferent de situație, nu vei fi niciodată singură - pentru că tu ești parte din această lume incredibilă.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.