Setari Cookie-uri

6 Afirmații vitale pentru sezonul Vărsătorului 

Este momentul să profităm din plin de sezonul îndrăzneț și excentric al Vărsătorului pentru că nu va mai exista un alt moment încărcat de o energie atât de specială cum este acesta. 

5. "Intențiile și planurile mele sunt minunate. Mă bucur de această călătorie și merg mai departe pe drumul meu, luptând pentru a îmi vedea visurile împlinite."

Abilitatea Vărsătorului de a se atașa cu devotament de un plan și de a transforma un vis în realitate este incredibil de puternică. Această afirmație te asigură că intențiile tale sunt minunate. Dedică-ți timpul lucrurilor care contează și luptă pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Ai încredere în obiectivele și ideile tale.

6. "Găsesc frumusețe în toate lucrurile mici. Fericirea adevărată este în sufletul meu."

În ziua de astăzi poate fi atât de ușor să te pierzi în dificultățile vieții, motiv pentru care este incredibil de important să privești mai des la lucrurile care contează cu adevărat, la cele care sunt deja în fața ta și sunt minunate. Folosește afirmația de mai sus pentru a îți ajuta sufletul să vadă frumusețea lucrurilor mărunte din viața de zi cu zi.

Citește și:

foto Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.