Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa faci cand manifestarea dorintelor nu functioneaza pentru tine

Fie ca ti-ai pus o dorinta pe magica data de 22.02.2022 sau obisnuiesti, in general, sa iti exersezi puterea de manifestare, acest articol este pentru tine.

Teoria manifestarii deja nu mai este un secret pentru nimeni. Ea a reusit sa devina din ce in ce mai faimoasa. In prezent, toata lumea vorbeste despre manifestarea dorintelor. Poate ca ai incercat si tu sa faci acest lucru, sub diferite forme, indrumata de diferite persoane, carti sau filme. Iar daca pare ca manifestarea dorintelor tale nu a functionat, trebuie sa iti reamintim cateva lucruri.

De ce nu functioneaza manifestarea dorintelor?

Nu ai un motiv solid pentru care iti doresti ceva anume. Oamenii care reusesc sa isi indeplineasca dorintele sunt acei oameni care stiu exact de ce isi doresc fiecare lucru. Iar daca ai incercat sa manfesti ceva, dar nu te-ai intrebat niciodata de ce vrei asta, este posibil ca motivele tale sa nu fie suficient de puternice. De exemplu, daca ti-ai propus sa primesti mai multi bani, dar Universul nu pare sa te fi auzit, poate ca nu ai gandit un scop pentru acei bani in plus.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.