Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 februarie - 6 martie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 28 februarie - 6 martie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Renunță la oamenii toxici din jurul tău

Pregătită pentru un nou început? Primăvara este anotimpul în care Universul îți spune că este timpul să lași totul în spate și să o iei de la capăt. În această săptămână începe schimbările pentru o viață mai frumoasă. Primul lucru pe care trebuie să îl faci: renunta la oamenii toxici din viața ta pentru a face loc fericirii și linișții.

Horoscop Taur

Renunță la dorința de a controla totul

Începe această primăvară cu o schimbare în viața ta: fă un pas în spate și nu mai încerca să controlezi fiecare detaliu mărunt. Permite-i Universului să preia frâiele și să îți arate care este drumul pe care trebuie să mergi. Tu doar bucură-te de călătorie.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Renunță la teama de a fi singură

Să nu te mai sperii niciodată de singurătate; din contră, învață să o accepți și să o inviți în viața ta pentru că este cel mai frumos lucru pe care îl poți face. În singurătate te redescoperi, înveți să te iubeșți, îți dai seama cine ești și care este scopul tău în această lume.

Horoscop Rac

Renunță la dramă și la negativitate

Încearcă să te eliberezi de negativitate în această săptămână. Nu mai crea dramă acolo unde nici măcar nu există. Este momentul să înveți să apreciezi lucrurile mărunte, să te bucuri de ceea ce ai și să creezi fericire în viața ta. Trăiește aici și acum.

Horoscop Leu

Renunță la visurile imposibile care nu îți permit să vezi cât de frumoasă este viața ta

Citește și:

Ai câteva visuri de care ții cu dinții, însă nici măcar nu îți dai seama că nu îți mai aparțin; sunt visuri din trecut, visuri care nu te mai reprezintă și care nici măcar nu te-ar face fericită dacă ar fi să ți le împlinești. Fă puțină ordine în viața ta în această săptămână, scapă de trecut și bucură-te de prezent.

Horoscop Fecioară

Renunță să te mai pui pe plan secund

În această săptămână trebuie să înveți cât de importantă ești. Primăvara anului 2022 poate fi una magică pentru tine, așa că începe de acum să îți acorzi atenția necesară astfel încât să îți dai seama cine ești, care este scopul tău în viață, care sunt visurile tale și ce trebuie să faci pentru a ajunge acolo unde îți dorești să fii.

Citește și:

Horoscop Balanță

Renunță să mai ai încredere deplină în toți oamenii

Este momentul să fii mai atentă la modul în care interacționezi cu oamenii din jurul tău; nu le mai permite tuturor să vadă în interiorul sufletului tău, nu le mai permite să se joace cu sentimentele tale, nu le mai permite să îți dicteze viața.

Horoscop Scorpion

Renunță la dorința de a îți crea o viață perfectă

Pierzi atât de multe concentrându-te pe ceea ce nu contează deloc. Nu mai lupta împotriva destinului și nu mai încerca să aduci perfecțiunea în viața ta. Bucură-te de tot ce ai acum, trăiește frumos, apreciază lucrurile mărunte și acceptă imperfecțiunea.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.