Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 februarie - 6 martie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 28 februarie - 6 martie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Renunță să îți mai faci prea multe planuri pentru viitor

Te concentrezi atât de mult asupra viitorului încât uiți să trăiești în momentul prezent. Și culmea este că viața ta este aici și acum. Nu te mai stresa atât de mult pe ce s-ar putea întâmpla sau pe ce îți dorești să se întâmple și încearcă să fii prezentă în momentul de acum.

Horoscop Capricorn

Renunță la durerea din sufletul tău

Începe o nouă lună a acestui an, un nou anotimp minunat. Profită de această perioadă pentru a începe și tu un nou capitol al vieții tale. Scapă de trecut și renunță la durerea pe care o porți după tine de atât de mult timp.

Horoscop Vărsător

Renunță să mai permiți altor oameni să ia decizii pentru tine

Citește și:

Încearcă să ai mai multă încredere în tine când vine vorba de luat decizii importante. Nu mai permite altora să îți controleze viața pentru că este posibil să ajungi pe un drum greșit de pe care vei ieși cu greu.

Horoscop Pești

Renunță la zidurile construite în jurul inimii tale

Profită de această primăvară pentru a lucra puțin la tine; scapă de teama pe care o ai cu privire la încrederea în alți oameni. Renunță la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale, dă-ți posibilitatea de a fi vulnerabilă și învață să iubești din nou.

foto main Jacky Brown, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.