Setari Cookie-uri

Compatibilitate Pești. În ce zodie se poate afla sufletul pereche al Peștilor?

Află care sunt zodiile cu care Peștii pot avea relații de lungă durată.

Peștii sensibili și blânzi sunt semne de apă, ceea ce înseamnă că sunt ghidați de emoții puternice și de intuiție de-a lungul întregii vieți. De asemenea, ei sunt un semn foarte liniștit, relaxat, ce se adaptează schimbărilor pe parcurs și curge lin precum apa.

Zodia Pești este ultimul semn al zodiacului european, ceea ce înseamnă că trage după ea bagajul tuturor experiențelor de viață, asumându-și și bagajele tuturor semnelor anterioare. Acest lucru face ca această zodie să fie una plină de compasiune, de empatie și de înțelegere.

În relația de cuplu, o persoană născută în zodia Pești este prezentă non stop, susține necondiționat, iubește fără măsură, sincer, matur și cu tot sufletul. Ea va face sacrificii incredibile pentru că cei pe care îi iubește să fie bine.

Citește și:

Compatibilitatea zodiei Pești în relații

compatibilitate pesti

foto dekazigzag, Shutterstock

Cu siguranță ești curioasă să știi care sunt semnele zodiacale care se potrivesc cel mai bine cu Peștii, așa că nu te mai ținem în suspans și ți le dezvăluim în cele ce urmează:

Cele mai compatibile semne zodiacale cu zodia Pești:

1. Rac

Racul este semn de apă, ca și Peștii - iar semnele cu același element se înțeleg la un nivel foarte profund. Cele două zodii se înțeleg foarte bine pe toate planurile pentru că sunt concentrate pe emoție și energii interioare puternice.

Racul poate fi foarte romantic, ceea ce este un lucru foarte bun deoarece aduce mai multă pasiune și atenție în relația de cuplu (persoana născută în zodia Pești este sensibilă, însă nu reușește să își exprime liber sentimentele și stările).

Citește și:

2. Scorpion

Între Scorpion și Pești se poate crea o conexiune emoțională extrem de intensă, însă acest lucru se întâmplă doar dacă ambele persoane sunt sincere una cu cealaltă și dispuse să renunțe la măști, să își arate adevărata față și, cel mai important, să fie vulnerabile.

Scorpionul își dorește să protejeze persoana iubită și ar face orice pentru a se asigura că aceasta este fericită și împlinită.

Relația dintre aceste două zodii poate fi una cu adevărat specială, până la finalul vieții.

3. Taur

Taurul este un semn de pământ, cu compatibilitate complementară și poate aduce o parte din energia temeinică și realistă de care Peștii visători au atât de multă nevoie.

Taurul are o energie senzuală pe care Peștii o apreciază maxim, iar relația dintre aceștia poate fi una de lungă durată. Mai mult, Taurul își poate învăța partenerul de cuplu să comunice deschis în relație și să fie mult mai sincer în ceea ce privește sentimentele pe care le are. Nu îl schimbă, ci doar îl ajută să se exprime fără perdea și fără teamă.

Citește și:

4. Capricorn

Capricornul este un alt semn zodiacal cu care Peștii s-ar înțelege de minune într-o relație sentimentală. Motivul? Capricornul știe să protejeze și să aibă grijă de persoana pe care o iubește. Mai mult decât atât, este foarte focusat pe tot ce înseamnă creștere personală și va face tot posibilul pentru a își ajuta partenerul să se dezvolte, să învețe din greșeli, să iasă din zona de confort și să lupte pentru visurile pe care le are.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.