Setari Cookie-uri

Compatibilitate Pești. În ce zodie se poate afla sufletul pereche al Peștilor?

Află care sunt zodiile cu care Peștii pot avea relații de lungă durată.

Zodiile nepotrivite pentru Pești: Gemeni, Leu, Fecioară și Săgetător

Fecioara este zodia complet opusă Peștilor, așa că pot exista mult prea multe provocări cu modul diferit în care Peștii și Fecioara își trăiesc viața. Fecioara este foarte practică, atentă la detalii și dornică de simplitate, în timp ce Peștii sunt mereu cu capul în nori, pierduți în energiile subtile din jurul lor. Ei se pot echilibra unul pe celălalt doar dacă lasă garda jos și aleg să învețe unul de la celălalt.

Gemenii sunt un semn de aer ce se mișcă prin viață cu o viteză destul de mare. Relația dintre Gemeni și Pești nu va funcționa pentru mult timp și asta deoarece Peștii nu pot ține pasul cu ritmul rapid al Gemenilor.

Săgetătorul este un semn de foc și este puțin prea sincer și prea deschis pentru Pești și îl poate răni destul de ușor (să nu uităm că persoana născută în zodia Pești este extrem de sensibilă). Săgetătorul tinde, de asemenea, să fie mai puțin implicat în relație, iar acest lucru poate aduce nesiguranță, îndoieli și multe semne de întrebare în inima Peștilor.

Citește și:

Leul poate fi uneori blând, ceea ce este un lucru bun, însă cere mai multă atenție decât Peștii pot oferi și poate fi predispus să profite mai mult decât trebuie de acele limite din relație.

foto main G-Stock Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.