Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2022. Ne urmăm fericirea și Universul ne va deschide uși acolo unde erau doar ziduri

Horoscopul dragostei aprilie 2022. Iată ce ți-au pregătit astrele pe plan amoros pentru luna aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2022 vine cu o serie de schimbări frumoase pentru multe zodii. Învățăm că trecutul nostru nu este viitorul nostru și suntem pregătiți pentru ce urmează pe plan sentimental. Relațiile înfloresc mai frumos decât primăvara, iar iubirea crește în sufletelor noastre, aducând cu ea liniștea de care aveam atât de mare nevoie.

Iată ce ți-au pregătit astrele pe plan amoros pentru luna aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Berbec Dragoste aprilie 2022

Astrele încearcă să te testeze în această lună

Ești pregătită pentru o lună foarte interesantă? Universul îți testează nu doar iubirea, ci și angajamentul pe care îl ai pentru oamenii din jurul tău pentru că vrea să știe cât de dispusă ești să susții, să ajuți și să intervii atunci când apare un obstacol. Problemele pe care le ai acum în viața de cuplu sunt trecătoare, să nu uiți niciodată asta. În același timp, trebuie să te asiguri că nu lași opiniile altora să interfereze cu viața pe care o creezi alături de partenerul de cuplu.

Citește și:

Horoscop Taur Dragoste aprilie 2022

Universul aduce iubire în viața ta

Luna aprilie este o lună cu adevărat specială pentru tine; dacă ești deja într-o relație, este posibil că partenerul de cuplu să te surprindă cu o cerere în căsătorie. În cazul în care ești singură, Universul te sfătuiește să ieși din zona de confort și să dărâmi zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale pentru a permite dragostei adevărate să pătrundă și să vindece tot ce mai este de vindecat. Ai ocazia să întâlnești o persoană cu adevărat specială care îți va arăta ce înseamnă să iubești.

foto art4you1, Shutterstock

Horoscop Gemeni Dragoste aprilie 2022

Te îndrăgostești de viața ta

Ce poate fi mai frumos decât să te iubești pe tine însăți și să îți iubești necondiționat viața? În luna aprilie astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția asupra propriei persoane deoarece acum ai ocazia să creezi o conexiune incredibilă între suflet, minte și corp. Acum ai ocazia să fii în cea mai bună relație cu tine însăți, să înveți arta recunoștinței și să te bucuri cu toată inima de drumul pe care mergi. Iubirea sentimentală va veni și ea pe final de lună - ca un cadou de la Univers.

Citește și:

Citeste si: HOROSCOP APRILIE 2022. AFLĂ CE ÎȚI PREGĂTESC ASTRELE ÎN A DOUA LUNĂ A PRIMĂVERII ÎN FUNCȚIE DE ZODIA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Horoscop Rac Dragoste aprilie 2022

Crede în puterea vindecării în această lună

În această perioadă trebuie să fii mai atentă la modul în care vorbești cu tine însăți. Iată un exercițiu pe care ar fi bine să îl faci: spune-ți o poveste despre speranță, credință și iubire. Spune-ți o poveste în care personajul principal găsește o modalitate de a depăși toate obstacolele vieții, de a regăsi liniștea, de a se îndrăgosti și de a fi fericită întreaga viață. Crede cu tot că tu ești acel personal... și crede cu tot sufletul că meriți tot ce este mai bun... iar prezentul tău se va schimba radical.

Citește și:

Horoscop Leu Dragoste aprilie 2022

Pregătește-te pentru o lună foarte interesantă

În luna aprilie îți vei redefini povestea. Înlocuiești durerea cu zâmbetele, tragedia cu speranța și teama cu credința. Ai încredere că Universul te va ajuta să ajungi exact acolo unde trebuie să fii și îți va oferi o multitudine de motive pentru a sărbători viața. Sufletul pereche este pregătit să te întâlnească, te așteaptă să începeți primul capitol al vieții voastre împreună. Va fi minunat, crede-mă!

Horoscop Fecioară Dragoste aprilie 2022

Crede în iubirea adevărată

În această lună zeii iubirii sunt de partea ta, activând portalul sufletelor pereche. Nimic nu este prea mult sau prea romantic pentru tine. Așadar, oferă-ți permisiunea de a iubi cu adevărat. Deschide-ți sufletul și acceptă dragostea sinceră și matură în viața ta. În cazul în care ești deja într-o relație, ai șansa să te conectezi la un nivel mult mai profund cu partenerul de cuplu.

Citește și:

Horoscop Balanță Dragoste aprilie 2022

Bucură-te de ceea ce trăiești

Universul te sfătuiește să nu îți mai faci atât de multe griji pentru ce urmează să se întâmple. Este momentul să trăiești aici și acum, să simți ceea ce inima ta vrea să simtă, să iubești așa cum vrei să iubești. Bucură-te de ceea ce ai și nu mai încerca să găsești lucruri negative acolo unde nu există. Nu atrage singură durerea și dezamăgirea. Viața ta este minunată, iubirea pe care o trăiești este una adevărată.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.