Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2022. Ne urmăm fericirea și Universul ne va deschide uși acolo unde erau doar ziduri

Horoscopul dragostei aprilie 2022. Iată ce ți-au pregătit astrele pe plan amoros pentru luna aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Scorpion Dragoste aprilie 2022

Trebuie să îți asumi riscuri

Draga mea născută în zodia Scorpion, ești pregătită pentru o lună cu adevărat interesantă? Universul îți spune că jocul pe care îl joci acum este unul foarte important și are ca miză totul sau nimic. Astrele îți scot în cale numeroase șanse și oportuntitati de a face schimbările de care ai nevoie pe plan sentimental. Te-ai ferit de ele în trecut, însă este important să le pui în practică dacă vrei să readuci iubirea în viața ta.

Horoscop Săgetător Dragoste aprilie 2022

Nu visa prea mult, trăiește mai degrabă în prezentul tău

Asigură-te că în această lună ai picioarele bine ancorate pe pământ și că nu ești pierdută în lumea visurilor. Tot ce trăiești acum este minunat, așa că permite-ți să fii fericită și să te bucuri de toate momentele minunate. În cazul în care ești deja într-o relație, lucrurile devin tot mai serioase între tine și partenerul de cuplu. Dacă ești singură, deschide-ți sufletul și permite-i iubirii să pătrundă în viața ta și să îți aducă bucurii speciale.

Citește și:

Horoscop Capricorn Dragoste aprilie 2022

Ai răbdare, totul va avea sens la un moment dat

În cazul în care ai trecut printr-o despărțire, în luna aprilie Universul îți trimite câteva semne pentru a îți reaminti că meriți mai mult și că lucrurile se vor îmbunătăți de acum înainte. Lucrează la vindecarea inimii și permite-i destinului să îți arate care este drumul pe care trebuie să mergi mai departe. Ești acolo unde trebuie să fii și din această lună îți vei da seama cât de liber și de liniștit este sufletul tău.

Horoscop Vărsător Dragoste aprilie 2022

Luna aprilie este una specială pentru tine

Astrele sunt de partea ta în luna aprilie și te ajută să atragi tot ce îți dorești. Relația cu partenerul de cuplu ajunge pe primul plan deoarece simți că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să te conectezi cu partenerul de cuplu, să discutați sincer și deschis despre viitorul vostru și să vă faceți un plan pentru o perioadă mai lungă de timp. Dacă ești singură, spre final de luna Universul îți poate aduce câteva surprize neașteptate ce îți vor schimba viața sentimentală.

Citește și:

Horoscop Pești Dragoste aprilie 2022

Puterea de a face schimbările dorite este chiar la tine

În această lună Universul vrea ca tu să știi că puterea este în mâinile tale; dacă ceva nu îți convine, oprește-te din drumul tău, analizează și fă schimbarea pe care o consideri potrivită. În loc să rămâi agățată de o viață care nu funcționează, mai bine să îndrăznești acum să faci un pas uriaș și să o iei pe alt drum. Fii deschisă la posibilitatea tuturor lucrurilor pe care le poți crea.

foto main Solomandra, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.