Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din aprilie trezesc focul din noi. Ne putem împlini toate visurile și obține tot ce ne cere inima 

Ceea ce este atât de unic la luna aprilie este că ne aduce nu una, ci două luni noi. Prima lună va deschide poarta eclipsei ce va da startul sezonului eclipselor de vară. 

Luna aprilie marchează startul celui de-al doilea trimestru al anului 2022. Focul adevărului nostru interior strălucește puternic pe măsură ce înaintăm în această lună magică. Am trecut printr-o perioadă intensă de creștere spirituală, iar acum aprilie vine cu încredere, forță și voință incredibilă.

Mesajul Universului pentru toate zodiile: este timpul să scoatem capul din nori și să ne transformăm viața așa cum ne dorim. Intrăm într-o perioadă semnificativă de depășire a șanselor cu noi posibilități incredibile și mai multă încredere în noi înșine. Este timpul să ne gândim la ce ne cere inima și să mergem pe drumul pe care vrem să mergem.

În numerologie, aprilie simbolizează vibrațiile schimbării, noi începuturi, independență, curaj și puterea de a deveni ceea ce ne dorim să fim. Acesta este începutul unui nou capitol interesant.

Citește și:

Ceea ce este atât de unic la luna aprilie este că ne aduce nu una, ci două luni noi. Prima lună va deschide poarta eclipsei ce va dă startul sezonului eclipselor de vară. evenimente astrologice aprilie

Vă invităm să explorăm în detaliu ce ne rezervă principalele tranzite pentru aprilie, a doua lună de primăvară:

1 aprilie: Lună Nouă în Berbec

Aprilie începe cum nu se poate mai bine: cu o Lună Nouă în zodia Berbec. Luna trecută am simțit că un întreg capitol s-a încheiat deoarece sezonul Peștilor ne-a adus dincolo de pragul fricilor noastre și ne-a ajutat să ne hrănim sufletele cu energia puternică a primăverii. Însă trecutul a rămas în spate și acum este timpul să eliberăm sentimentele și convingerile care încă ne țin acolo astfel încât să fim pe deplin vindecați și prezenți în viețile noastre. Noi oportunități vor ieși din senin în această lună și ar fi bine să profităm de ele.

Citește și:

5 aprilie: Venus intră în Pești și deschide vibrațiile eterice ale inimii

În apele frumoase și mistice ale Peștilor, Venus încearcă să ne ajute să restabilim capacitățile noastre de a avea încredere în noi înșine, în intuiție, în inima noastră pe măsură ce curățăm corpul emoțional pentru a ne consolida relația cu divinitatea. Zeița ne permite facem schimbări pozitive în viețile noastre, să construim conexiuni mai sincere, să schimbăm valori vechi și să profităm de puterea creatoare a imaginației noastre pentru a ne urma visurile. Cu iubire necondiționată putem elibera atașamentele dureroase.

10 aprilie: Mercur intră în Taur pentru a ne trimite mesaje din Univers

Mercur intră în Taur pentru a transmite mesaje importante. Toate semnele din Univers indică disciplină, răbdare, responsabilitate și sinceritate. Sub această energie, s-ar putea să ne simțim restricționați în urmărirea obiectivelor și să ne trezim concentrându-ne pe chestiuni care înconjoară destinul nostru sau să căutăm moduri de a ne elibera de legăturile karmice din trecut.

Citește și:

Mercur în Taur caută să întemeieze mintea într-o stare pură de cooperare și armonie, o șansă profundă de a lăsa inima să conducă și să restabilească relația dintre minte, trup și spirit.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.