Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din aprilie trezesc focul din noi. Ne putem împlini toate visurile și obține tot ce ne cere inima 

Ceea ce este atât de unic la luna aprilie este că ne aduce nu una, ci două luni noi. Prima lună va deschide poarta eclipsei ce va da startul sezonului eclipselor de vară. 

14 aprilie: Marte intră în Pești

Când Marte intră în zodia Pești, Universul ne spune că acțiunile și dorințele noastre se schimbă către un nivel universal și atotcuprinzător. Inspirăm creativitate, energie pozitivă și luptăm pentru un scop mai bun în această lume.

16 aprilie: Luna Plină în Balanță ne ajustează emoțiile

Luna Plină din aprilie are loc în zodia Balanță și mai este cunoscută și sub numele de "Luna Roz". Ea reprezintă renașterea după iarnă, venirea primăverii, reînnoire, schimbare și creștere. Este timpul să readucem echilibrul în viațanoastră și să construim o relație mai armonioasă nu doar cu oamenii din jur, ci și cu noi înșine. Pe măsură ce intrăm în contact cu adevărul nostru, vom vedea clar în cine sau în ce dorim să investim energia noastră.

Citește și:

21 aprilie: Soarele intră în Taur

Soarele intră în Taurul stabil și serios, acționând ca forța sacră înrădăcinată a iubirii. Sezonul Taurului din acest an este forța care ne ajută să stabilizăm un sentiment de adevărată semnificație și valoare în viețile noastre. Învățăm, de asemenea, că siguranța și valoarea noastră interioare cresc în lumea exterioară prin creșterea încrederii în noi și descoperirea adevăratului scop pe acest pământ.

30 aprilie: A doua Lună Nouă din aprilie

A doua Lună Nouă din aprilie are loc în zodia Taur și aduce transformare la cel mai înalt nivel. Avem oportunități frumoase pe toate planurile de care ar fi bine să profităm. De asemenea, intențiile sunt ușor de stabilit în această perioadă.

Citește și:

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.