Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 4-10 aprilie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 4-10 aprilie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la trecut

A început o nouă lună. Unde vrei să trăiești - aici și acum, unde se întâmplă viața ta sau în trecut, unde nu mai găsești nimic în afară de amintiri? Ia lecțiile cu tine, închide capitolul, dă pagina și mergi mai departe.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la anumite proiecte

În această săptămână Universul îți demonstrează că nu le poți face pe toate și că trebuie să fii puțin mai ordonată în ceea ce privește taskurile tale. Trebuie să renunți la câteva proiecte astfel încât să te concentrezi complet asupra celor care merită cu adevărat eforturile tale.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să mai dai vina pe alții pentru ce ți se întâmplă

Citește și:

Ești ceea ce crezi că ești. Atragi ceea ce simți. Schimbă-ți puțin perspectiva, învață să privești partea plină a paharului și să îți înveți lecțiile din momentele dificile și, cel mai important, să apreciezi viața ta cu bune și cu rele. Nu mai învinovăți oamenii din jur pentru ceea ce ți se întâmplă.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să îți mai găsești scuze

Nu mai căuta scuze clipă de clipă. În această perioadă ar fi bine să iei o pauză de la tot, să îți pui puțină ordine în viață și să îți schimbi perspectiva astfel încât să te dezvolți, să înveți lucruri noi, să crești și să dobândești noi cunoștințe. Ai încredere în tine.

foto main Fuu J, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.