Setari Cookie-uri

Pe 5 aprilie Venus intră în Pești și deschide vibrațiile eterice ale inimii

Ca planetă a iubirii și a frumuseții, Venus este foarte legată de relațiile romantice iar, atunci când este asociată cu energia minunată a Peștilor, romanticul zodiacului, dorința noastră de dragoste, de iubire, de afecțiune și de companie este mai puternică că niciodată.

Venus, planeta frumuseții și a iubirii, este din nou în centrul atenției cu o nouă poziție, aducând în viețile noastre amoroase numai surprize magice și o energie incredibilă. De data aceasta, Venus intră în Pești, o zodie a viselor frumoase, a imaginației, a romantismului, creativității și compasiunii.

Acesta este momentul perfect pentru a explora toată energia pe care Universul o revarsă asupra noastră. Venus va sta în Pești până pe 2 mai, când își va schimba semnul și se va muta în Berbecul pasional.

Vă invităm să explorăm împreună ce ne așteaptă în următoarea perioadă, cât timp Venus va fi în Peșții sensibili și cum putem profita de magia ce se naște în aceste săptămâni.

Ce înseamnă când Venus este în Pești?

Venus este planeta iubirii,a frumuseții și a luxului - este cea care ne încurajează să ne scoatem la iveală latura feminină, elegantă și sofisticată și să ne trăim cea mai frumoasă viață. Este planeta care spune "Ieși și descoperă dragostea, bucură-te de ceea ce trăiești." În momentul în care este într-un semn foarte romantic precum Peștii, atunci distracția începe să se simtă ca la ea acasă. Peștii sunt un semn de apă, ceea ce înseamnă că sunt legați mult de creativitate, intuiție și emoție. Asta înseamnă că toate zodiile se pot aștepta că aceste teme să se strecoare în viețile amoroase. Datorită creșterii conștientizării intuitive, s-ar putea să înțelegem mai ușor ceea ce simt partenerii noștri fără să mai întrebăm. Sensibilitatea sporită ne va apropia unul de altul și va aduce numai beneficii în relațiile sentimentale. Ne este ușor să facem compromisuri, să ne lăsăm purtați de emoții, de gânduri și de intuiție și să ne bucurăm de ceea ce trăim fără să ne mai gândim prea mult la viitor.

Citește și:

foto interiro si prima pagina NASA images, Shutterstock

Venus în Pești în 2022

Singurul moment în care Venus este în zodia Pești va fi acesta - de pe 5 aprilie până pe 2 mai. Avem la dispoziție aproape o lună întreagă pentru a ne bucura de toate surprizele romantice pe care această întâlnire în cosmos ni le oferă.

Cum ne influențează Venus în Pești planul sentimental?

Ca planetă a iubirii și a frumuseții, Venus este foarte legată de relațiile romantice iar, atunci când este asociată cu energia minunată a Peștilor, romanticul zodiacului, dorința noastră de dragoste, de iubire, de afecțiune și de companie este mai puternică că niciodată.

În plus, Peștii sunt guvernați de Neptun, planetă viselor, a iluziilor și a misticismului. Este posibil să fim prinși în fanteziile noastre, de aceea este important să găsim un echilibru astfel încât să evităm această scăpare de realitate și exagerare a fanteziei.

Citește și:

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Acceptă ceea ce simți. Acceptă emoțiile intense și eliberează-te de comportamente și relații toxice pentru a permite Universului să te pregătească pentru următorul capitol. Te așteaptă experiențe noi și interesante.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.