Setari Cookie-uri

Pe 5 aprilie Venus intră în Pești și deschide vibrațiile eterice ale inimii

Ca planetă a iubirii și a frumuseții, Venus este foarte legată de relațiile romantice iar, atunci când este asociată cu energia minunată a Peștilor, romanticul zodiacului, dorința noastră de dragoste, de iubire, de afecțiune și de companie este mai puternică că niciodată.

Horoscop Taur

Această perioadă poate veni cu emoții interesante pentru ține pentru că aduce un val de schimbări. Este timpul pentru noi începuturi însă, pentru a le face loc, trebuie să renunți la obiceiurile vechi, la situațiile grele sau la conexiunile care nu îți mai sunt de folos.

Horoscop Gemeni

Gândește-te ce contează cu adevărat pentru tine. Universul îți oferă posibilitatea să faci schimbările de care ai nevoie astfel încât să ajungi să fii mulțumită cu viața pe care o trăiești. Totul depinde doar de tine.

Horoscop Rac

Este momentul să îți dai seama care sunt lucrurile care aduc abundență, fericire și bucurie în viața ta. Această perioadă este bună pentru a îți reevalua dorințele și obiectivele deoarece este posibil ca acestea să se fi schimbat fără ca tu să observi.

Citește și:

Horoscop Leu

Învață să fii atentă la șoaptele inimii tale în această perioadă. Învață să îți asculți intuiția și să nu mai bagi de seamă ce spun oamenii din jurul tău. Învață să le lași ghidată de ce îți dictează sufletul și să faci alegerile pe care tu le consideri potrivite pentru tine.

Horoscop Fecioară

Pentru a rezolva problemele sentimentale, este foarte important să faci compromisuri. Tu și partenerul de cuplu trebuie să vă întâlniți la jumătatea drumului. Amândoi trebuie să luptați pentru iubirea dintre voi.

Horoscop Balanță

Universul vrea să continui să crezi în puterea lui magică. Lucrurile nu au ieșit cum îți doreai tu până acum, însă asta nu înseamnă că nu ești acolo unde trebuie. Aceasta este viața ta, acesta este destinul tău. Totul va avea sens în curând.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Nu te mai teme să spui ceea ce gândești. Nu te mai teme să fii vulnerabilă, să îți arăți dragostea și să împărtășești cu oamenii din jur tot ce simte sufletul tău - doar așa vei putea construi relații mature și frumoase cu cei dragi.

Horoscop Săgetător

Aceasta este luna ta în ceea ce privește viața sentimentală. Universul îți oferă posibilitatea de a face schimbările potrivite astfel încât să fii acolo unde îți dorești. Dacă ești într-o relație, lucruri minunate urmează să se întâmple. Dacă ești singură, ai ocazia să îți întâlnești sufletul pereche.

Horoscop Capricorn

Este posibil să simți nevoia să te retragi în carapacea ta pentru a îți pune în ordine gândurile și sentimentele. Vrei să faci câteva schimbări importante pe plan personal și încerci să nu te lași influențată de nimeni. Îți asculți intuiția și faci ce îți dictează sufletul.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Nu mai presupune că oamenii din jur știu cine ești, ce gândești și ce vrei de la viață și de la ei. Este momentul să spui lucrurilor pe nume pentru că nimeni nu îți citește gândurile. Este momentul să fii deschisă și sinceră cu cei la care ții.

Horoscop Pești

Ești foarte romantică în această perioadă și reușești să te conectezi la un nivel profund cu partenerul de cuplu. Relația dintre voi este mai sinceră, mai matură și mai frumoasă ca niciodată. Simți că, în sfârșit, sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.