Setari Cookie-uri

Luna Roz de pe 16 aprilie eliberează toate sufletele de durere. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte 

Află care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Luna Plină de pe 16 aprilie este o lună roz intensă ce răsare în Balanță, o zodie ce are ca trăsătură definitorie echilibrul și reflectarea sinelui superior. Universul ne spune că acesta este un moment magic pentru noi toți, un portal puternic ce acționează ca o eliberare a sufletului. Avem puterea de a scoate la iveală gânduri puternic ascunse, stări intime și multe emoții cuprinzătoare. Reușim să vindecăm rănile ascunse, să aducem bucurii mărunte în prim plan și să descoperim fericirea reală.

Un lucru foarte important pe care să îl ținem minte: energia Lunii Pline poate fi simțită cu aproximativ 48 de ore înainte și 48 de ore după apariția acesteia, oferindu-ne aproape cinci zile pentru a profită de acest portal vindecător.

Află care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Citește și:

Horoscop Berbec

Nu îți mai neglija emoțiile

În această perioadă Universul te îndeamnă să intri în conexiune cu tine însăți. Nu te mai ascunde de ceea ce simți, nu îți mai neglija stările și emoțiile. Fă pace cu sufletul tău și acceptă cine ești. Iubește-te cu bune și cu rele.

Horoscop Taur

Comunică deschis cu oamenii din jurul tău

În această perioadă ai ocazia să schimbi puțin modul în care comunici cu oamenii din jur; Universul îți oferă posibilitatea de a transforma relațiile cu cei dragi, de a fi mai aproape de cei la care ții și de a avea o legătură mult mai profundă, mai sinceră și mai frumoasă cu aceștia.

Horoscop Gemeni

Ia în calcul semnele pe care le primești de la Univers

Acum este un moment foarte bun pentru a pune în balanță schimbările avute în ultima perioadă. Ai ocazia să echilibrezi lucrurile din viața ta. Universul îți va arăta ce ai de făcut și care sunt planurile în care ai nevoie de mai mult echilibru și de armonie.

Citește și:

Horoscop Rac

Conectează-te la intuiția ta

În această perioadă să nu te lași influențată de nimeni deoarece este posibil să iei decizii greșite care te îndepărtează de scopul tău în viață. Fă un pas în spate și ascultă-ți inima; intuiția te ghidează, ascult-o și urmeaz-o.

Horoscop Leu

Fă-ți timp și pentru tine

Prea mult timp ai fost acolo pentru oamenii dragi și ai oferit tot ce ai avut tu mai bun. În această perioadă Universul îți spune că este momentul să îți îndrepți atenția asupra propriei persoane. Fă-ți timp și pentru ține și încarcă-ți sufletul cu energie pozitivă.

Horoscop Fecioară

Spune ce ai pe suflet

Nu mai ține doar pentru tine ceea ce simți; este momentul să fii sinceră cu oamenii din jurul tău, să renunți la măști și să îți arăți vulnerabilitatea. Doar așa vei crea relații sincere și mature cu cei la care ții și chiar vei ajunge să fii un exemplu pentru toți.

Citește și:

Horoscop Balanță

Bucură-te de lucrurile mărunte

În această perioadă trebuie să înveți ce este cu adevărat important în viață. Universul te ajută să te eliberezi de tot ce nu îți mai servește și să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor mărunte, dar frumoase, care te pot face cu adevărat fericită.

Horoscop Scorpion

Nu te grăbi în decizii

În această perioadă treci prin câteva schimbări importante pe plan profesional; chiar și așa, să nu cumva să te grăbești în decizii - fă un pas în spate, analizează cu mare atenție situațiile în care te afli și pune în balanță toate aspectele înainte de a face schimbările necesare.

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.