Setari Cookie-uri

Luna Roz de pe 16 aprilie eliberează toate sufletele de durere. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte 

Află care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Săgetător

Concentrează-te pe relații

Universul îți spune că în această perioadă ar fi cel mai bine să lași munca deoparte și să încerci să te concentrezi mai mult pe relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Ai ocazia să transformi radical conexiunea cu cei la care ții.

Horoscop Capricorn

Nu lua decizii bazate pe emoție

Nu te grăbi cu nicio decizie pe care o iei în această perioadă, mai ales dacă este una bazată pe emoții puternice, deoarece este posibil să ajungi pe un drum ce nu îți este destinat. Ai răbdare și amână puțin situația în care te afli; după ce va trece energia lunii, lucrurile vor reveni la normal.

Horoscop Vărsător

Prioritizează lucrurile importante din viața ta

Folosește această perioadă magică în care emoțiile și intuiția sunt la cote maxime pentru a analiză aspectele importante ale vieții tale. Ai ocazia să îți dai seama de ce ai nevoie și încotro trebuie să mergi pentru a fi fericită cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Pești

Mare atenție la relații

Universul îți reamintește că negocierea și compromisul sunt elemente cheie pentru orice relație de succes, sănătoasă și matură. S-ar putea să fii surprinsă de cât de profund poți comunica cu o persoană dacă îți faci timp să fii cu adevărat prezența în viața acesteia.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.