Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2-8 mai ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 2-8 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Sagetator

Trebuie sa renunti sa te mai mustrezi pentru alegerile facute

Esti acolo unde esti pentru ca acesta este destinul tau. Universul vrea ca tu sa fii aici si acum. Nu te mai mustra pentru alegerile facute; invata-ti lectiile din greselile facute, iarta-te si mergi mai departe cu viata ta.

Horoscop Capricorn

Trebuie sa renunti la planurile facute

Luna mai incepe cu o surpriza frumoasa pentru tine din partea Universului. Pregateste-te pentru o schimbare uriasa pe plan personal si renunta la planurile facute deoarece destinul tau este diferit de cum il crezi tu.

Horoscop Varsator

Trebuie sa renunti sa mai cauti fericirea in alti oameni

A inceput o noua luna. Incheie si tu acest capitol al vietii tale, da pagina si incepe un nou drum. Nu mai astepta sa primesti iubire de la alti oameni - invata sa te iubesti pentru ceea ce esti pentru ca nimeni nu iti poate oferi dragostea pe care ti-o oferi singura.

Citește și:

Horoscop Pesti

Trebuie sa renunti sa iti mai faci scenarii negative

Din cauza ranilor pe care le porti cu tine din trecut, esti foarte precauta si nu mai ai incredere in oameni. Mai mult, iti faci mai tot timpul scenarii negative cu privire la ceea ce traiesti acum. Insa viata ta este frumoasa. Ia o pauza si observ-o pentru ca pierzi prea multe lucruri minunate temandu-te sa traiesti cu adevarat.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.