Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2-8 mai ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 2-8 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la drama

Din cauza temerilor si a fricii de necunoscut, a gandurilor negative, reusesti sa atragi drama in viata ta si sa ramai prinsa intr-un cerc vicios din care nu mai poti iesi. In aceasta saptamana renunta la toate lucrurile pe care nu le poti controla si permite-i sufletului tau sa fie liber.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la nevoia de a detine controlul

Nu poti controla intreaga ta viata si asta este in regula. Indreapta-ti atentia asupra lucrurilor ce tin de tine si renunta sa te mai stresezi pentru tot ce se intampla in jurul tau astfel incat sa inveti sa traiesti liber si sa fii cu adevarat fericita.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la durerea din trecut

Citește și:

In aceasta perioada Universul iti ofera posibilitatea de a incepe un nou capitol al vietii tale. Renunta la amintirile dificile astfel incat sa o poti lua de la capat si sa te bucuri de tot ce urmeaza sa ti se intample.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti sa iti mai pese de ce spun oamenii din jurul tau

Este momentul sa nu te mai concentrezi pe ce spun oamenii din jurul tau. In aceasta perioada invata sa iti traiesti viata asa cum vrei, sa imbratisezi cine esti cu adevarat si sa te bucuri de tot ce ti se intampla fara sa te mai gandesti la ce fac sau spun altii.

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti la tot ce este negativ in viata ta

Prima saptamana a lunii mai vine cu un val plin de schimbari frumoase pentru tine. Universul iti ofera posibilitatea sa te distantezi de tot ce inseamna negativitate, toxicitate si rautate. Pregateste-ti sufletul pentru un nou capitol hranindu-l cu ganduri pozitive si optimiste.

Citește și:

Horoscop Fecioara

Trebuie sa renunti sa te mai temi de viitor

Viitorul iti pregateste surprize incredibil de frumoase. Universul este de partea ta si iti arata cat de special va fi destinul tau. Nu te mai teme de necunoscut si invata sa traiesti cu adevarat. Schimbarile iti vor face bine.

Horoscop Balanta

Trebuie sa renunti la dorinta de a controla tot

Iti este teama sa faci schimbari in viata ta, asa ca incerci sa controlezi fiecare aspect marunt al vietii tale ramanand in zona de confort. Universul vrea sa ai incredere in el, sa faci un pas in spate si sa ii permiti sa isi joace cartea. Bucura-te de calatorie.

Horoscop Scorpion

Trebuie sa renunti sa te mai gandesti la ce cred altii despre tine

Invata sa traiesti viata asa cum iti doresti, sa iti asculti inima si sa te lasi condusa de intuitie fara sa iti mai pese ce cred sau zic alti oameni. Fa ce iti place si bucura-te de acest capitol al vietii tale pentru ca este unul cu adevarat special.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.