Setari Cookie-uri

Terapia prin ploaie versus Terapia la soare. Cum te poti simti bine indiferent de vreme

Terapia prin ploaie, terapia la soare. Este strict alegerea noastra daca vrem sa ne bucuram sau nu indiferent de vremea de afara.

Cand vine vorba de vremea de afara, parerile sunt impartite si, evident, subiective. Am intalnit persoane care refuza cu desavarsire ideea de ploaie, frig si zapada. Ei sustin ca functioneaza doar cand e cald afara. Ma gandesc cat de greu trebuie sa fie sa traiesti asa. Sa refuzi sa te ridici din pat, sa iti pui viata pe pauza si sa stai trist, pesimist si nervos pentru ca o saptamana intreaga ploaia a udat pamantul.

Avem nevoie de ploaie in vietile noastre! Atat noi, cat si animalele, florile si copacii. La fel cum avem nevoie si de soare (dar nici el sa nu cumva sa indrazneasca sa incalzeasca mai puternic de 32 de grade ca e panica, iar devenim suparati si nervosi).

Soarele si ploaia ne influenteaza viata doar daca noi permitem asta. Este in functie de cum este in sufletul nostru. Daca suntem impacati, daca suntem impliniti, daca suntem bucurosi cu ceea ce facem si traim, ploaia nu o sa ne strice niciodata starea. Si asa ne dam seama ca, de fapt, iubim si ploaia la fel de mult precum iubim soarele.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.