Setari Cookie-uri

16 mai, ultima Luna Plina a primaverii. Avem la dispozitie 48 de ore pentru a profita de vindecarea divina

Ziua de 16 mai este una importanta deoarece vine cu schimbari majore pentru noi toti. Aceasta aduce o Luna Plina in zodia Scorpion si, totodata, o eclipsa de Luna cu energii incredibile. 

Mesajul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Berbec - Accepta ceea ce ai evitat pana acum si asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce urmeaza sa se intample.

Taur - Vorbeste deschis despre ce ai pe suflet. Nu te astepta ca oameni sa stie ce simti si ce vrei, nimeni nu poate citi ganduri.

Gemeni - Nu te mai teme de schimbari. Accepta-le si imbratiseaza-le, sunt cadoul Universului pentru tine.

Rac - Detaseaza-te de trecut. Esti intr-un alt capitol al vietii tale, nu te mai intoarce acolo unde nu mai exista nimic.

Leu - Ai grija de tine. Nu te mai neglija, incearca sa te iubesti neconditionat, sa te pui pe primul loc si sa iti oferi atentia de care ai nevoie.

Fecioara - Vorbeste deschis despre ceea ce simti cu oamenii din jurul tau pentru ca doar asa vei construi relatii frumoase, sincere si mature.

Balanta - Asculta-ti intuitia. Asculta ce iti dicteaza sufletul. Nu te grabi in decizii, analizeaza detaliile si lasa-te condusa de inima.

Citește și:

Scorpion - Ai mai multa incredere in tine, esti acolo unde trebuie sa fii. Esti curajoasa si reusesti tot ce iti propui.

Sagetator - Permite-i Universului sa preia controlul si sa iti arate care este drumul pe care trebuie sa mergi in viata.

Capricorn - Traieste pentru ziua de astazi. Nu iti mai face griji cu privire la viitor si nici nu te mai mustra atat de mult pentru ce s-a intamplat in trecut.

Varsator - Accepta ceea ce ai ascuns pana acum. Accepta cine esti cu adevarat, ce simte sufletul tau, ce vrei sa fii si incotro vrei sa mergi. Traieste viata asa cum simti.

Pesti - Nu te mai teme de nimic. Esti puternica, esti incredibila, esti parte din Univers. Elimina gandurile negative din sufletul tau si permite-ti sa fii fericita.

foto main Krivosheev Vitaly, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.