Setari Cookie-uri

6 aspecte cruciale despre relatii pe care le-am invatat de la psihologul meu

Vine un moment cand simti ca singura nu te mai poti ajuta. Ai fost prea mult timp puternica, dar acum simti ca ai ajuns la capatul puterilor si tot ce iti doresti este sa te faci confortabila intr-un fotoliu, in timp ce vorbesti despre asta cu un psiholog.

Beth Gillette este din Chicago si povesteste ca a ajuns la psiholog dupa ce a fost parasita fara nicio explicatie de cel pe care ea il considera „alesul” . A mintit-o ca face parte din CIA si ca trebuie sa plece urgent din oras, si de atunci nu a mai stiut nimic de el. Ce a invatat de la psihologul ei? Hai sa aflam:

1. Este normal sa fii suparata cand o relatie – indiferent cat a durat – se termina

O despartire atrage dupa ea sentimentul de tristete, indiferent daca tu ai fost cea care a pus capat relatiei sau el a si-a dorit asta. Daca ai fost parasita, atunci tristetea va salaslui o perioada in inima ta, imediat vei incepe sa te simti vinovata, te vei judeca, mai tarziu totul se va transforma in frustrare si intr-un final vei ajunge sa crezi ca viata este mizerabila.

“Da-ti timp sa fii trista si sa (te) plangi, in acest fel vei reusi sa treci mult mai repede peste despartire decat ai face-o daca incerci sa pari tare si indiferenta”.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.