comunicat de presa: Concertul a adunat aproximativ 4000 de oameni care au cântat alături de Voltaj cele mai iubite single-uri. Seara a început cu un moment artistic susținut de către tinerii talentați ce fac parte din Voltaj Academy, iar surprizele nu au întârziat să apară.

Printre invitații trupei Voltaj s-au numărat și Elena Gheorghe și 3 Sud Est, alături de care a cântat piese precum „Ecou", „Amintirile", dar și single-uri proprii ce au avut un succes răsunător, atât în țară, cât și peste granițe.

„Concertul a ieșit excelent, toate lucrurile pe care le-am pregătit au decurs fară probleme, sala a fost arhiplină și a cântat cu noi de la prima până la ultima piesă! Le mulțumim invitaților noștri pentru că au acceptat să fie acolo, ne-am bucurat împreună de niște momente artistice excelente: 3 Sud Est, Elena Gheorghe, Trouble Crew, Miruna Sterian, Badgrooves. Abia așteptăm următoarea întâlnire de acest fel cu publicul nostru!", spune Călin Goia.

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum „Pic, pic", „Dă vina pe Voltaj", „Și ce", „Meci de box", „Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie 2020, trupa a cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea", o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, iar de 1 iunie trupa a lansat „Copile", o piesă prin care trebuie să ne amintim cu toții că suntem copii și că ne putem bucura la fel ca cei mici. Între 3 și 5 decembrie 2021, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Toronto, cât și în Montreal, iar de Crăciun a lansat „Anotimpuri", o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk și rock.

Credite foto: Mihai Vasilescu

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: