Setari Cookie-uri

6 lucruri pe care sa le faci atunci cand ai o stare proasta – vor functiona garantat!

Tu ce faci atunci cand nu te simti bine? Este o stare valida si ai dreptul sa te simti asa. Partea pozitiva este ca poti imbunatati acest aspect.

Nu te simti bine? Este normal cand te confrunti cu o perioada agitata cand ai multe lucruri de facut. Dar trebuie sa fii atenta la lucrurile care nu iti fac bine si trebuie sa iei masuri pentru a reveni pe un drum mai sanatos. Iata cateva lucruri care te vor ajuta atunci cand nu te simti bine. Te vor ajuta sa te relaxezi si sa te deconectezi de la problemele din jur:

Fa miscare. Vei ramane surprinsa de cat de terapeutica se poate simti o ora petrecuta la sala. Daca nu ai posibilitatea sa ajungi la sala sau nu esti o impatimita a sportului, nu trebuie sa te ingrijorezi. Este in regula sa faci cateva minute de miscare din confortul propriei locuinte. Sau sa iesi la o plimbare de 20 de minute. Miscarea te va ajuta sa iti limpezesti gandurile si sa te simti mai relaxata.

Planifica o activitate placuta. Este mai usor sa te simti bine atunci cand ai o activitate placuta planuita. Te vei gandi la acel lucru si te vei motiva atunci cand nu te simti bine.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.